Alina Gorghiu, iubita de serviciu a vicepreşedinţilor PNL, susţine că la Piteşti va fi primar Narcis Sofianu. Hai sictir!

0
417

alina_gorghiuConsilierul judeţean Narcis Sofianu este candidatul PNL la Primăria Municipiului Piteşti. Cea mai excitată de nominalizarea avocatului pentru intrarea în competiţia pentru funcţia ocupată încă de Tudor Pendiuc este, dincolo de orice discuţii, copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Aceasta îl vede pe Narcis Sofianu drept câştigător al alegerilor locale şi viitor ocupant al funcţiei de edil-şef al Piteştiului, lucru pe care l-a declarat chiar la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. Declaraţia a fost rapid speculată de staff-ul lui Sofianu, care a livrat-o presei argeşene.

Nefastă decizie!

Alina Gorghiu are experienţă politică zero. N-a câştigat niciodată niciun fel de alegeri, cu excepţia celei în care a fost adusă în Parlament de către PSD, în cadrul USL (în sensul că peste două treimi din voturile obţinute au provenit de la electoratul PSD!). Evoluţia ei spectaculoasă în PNL s-a datorat relaţiilor de iubire intensă pe care le-a avut cu liderii liberali Bogdan Olteanu şi Mihai Voicu, iar ulterior susţinerii de care a beneficiat din partea preşedintelui Klaus Werner Iohannis (sperăm din tot sufletul că pe alte considerente!).

Alina Gorghiu nu se pricepe la politică absolut deloc. Dacă previziunea ei este argumentul principal pe care şi-a bazat echipa lui Sofianu lansarea candidaturii, atunci este totul clar. Şi limpede!

Pentru moment, nu-i putem spune Alinei Gorghiu decât un călduros „Hai sictir!”. De ce? Pentru că ne crede proşti pe noi, piteştenii! Faptul că se înşală amarnic îl va descoperi la vot!

D.M.D.

P.S. Şi totuşi, s-ar putea ca şi presa argeşeană disperată după banii candidatului PNL, şi madam Gorghiu să se fi cam grăbit. Candidatura lui Narcis Sofianu mai trebuie validată şi, ulterior, trebuie să nu mai apară, până la data depunerii ei la Biroul Electoral, fapte care să atragă descalificarea candidatului. Eu unul nu m-aş grăbi, iar dacă aş fi în locul lui Narcis, m-aş interesa care coleg de partid vrea să mă reclame la Bucureşti. Şi mai ales ce vrea să le spună şefilor!

Lasa un raspuns