Tupeu de borfași la PNL Călinești : Liberalii vorbesc despre extinderea Spitalului Călinești, unitate medicală pe care tot ei au închis-o, lăsându-i pe oameni să moară cu zile! Noroc cu PSD, care a redeschis și a modernizat spitalul!

0
118

Dacă s-ar face un top al penibilor din PNL, liberalii din Călinești ar prinde lejer podiumul! Nu trece ziua, fără ca acești politruci care încearcă să promoveze un eșec politic, Ionuț Gheorghe, să nu comită o mojicie, să nu insulte, să nu vomite o minciună pe facebook etc.

Acești bizari, anonimi aflați în slujba altui anonim lipsit de carismă, n-au proiecte pentru Călinești, n-au idei, n-au un program electoral, n-au o ofertă pentru comunitate. Toată campania lor tristă, de oameni frustrați și logodiți cu eșecul, se rezumă la atacuri tangente cu oligofrenia la adresa Ioanei Georgescu, candidatul PSD și viitorul primar al comunei Călinești.

Iată un exemplu ilustrativ, dovada faptului că PNL Argeș este o adunătură de martalogi incompetenți, care pur și simplu nu poate mai mult : ,,Ioana Georgescu, candidata PSD, nu respectă regulile campaniei electorale. Să nu respecți reguli sau legi e ceva rupt din școala de gândire PSD.

PNL a sesizat Biroul Electoral Local Călinești cu privire la neregulile din mediul online. Ni s-a dat dreptate. Iar Miss Georgescu s-a conformat. Și-a șters postările din ultimele zile, acestea fiind neconforme.

Ce trebuie reținut: dacă nu am fi zis noi, PNL Călinești Argeș, ceva, ea și PSD ar fi continuat așa. La asta se referă probabil când zice “continuăm împreună”. Va continua să sfideze regulile și călineștenii.

Nu. Noi spunem: acționăm, nu așteptăm!”.

Dacă citești delirul acestor papagali, ai zice că Ioana Georgescu a călcat legea în picioare, că cine știe ce monstruozitate a făptuit.

Absolut deloc! A avut o postare despre o deplasare electorală în Călinești care a avut loc cu o zi înainte de debutul campaniei electorale, postare pe care a distribuit-o pe facebook a doua zi. Este o eroare nevinovată, fără consecințe, pe care Ioana a remediat-o imediat, din proprie inițiativă.

Ce legi încălcate, ce sfidare, ce acțiune a PNL Călinești?! Ați întâlnit vreodată oameni mai penibili decât acești pigmei politici frustrați, care se cred importanți, relevanți, deși nu vor sări de 10% la alegerile din 9 iunie!

Cum să vorbești, în Argeș, despre respectarea legilor și regulilor de către PNL Argeș, când jumătate din candidații lor au dosare penale (Cocu, Rătești, Morărești, Poiana Lacului, Albota etc., ori sunt subiecte de circ electoral, fiind fie acuzați de sex cu călugări, de consum de droguri, de abuzuri de toate felurile, iar propria lor șefă, Alina Gorghiu, are reputația unei starlete nimfomane?!)

Vă mai dăm un exemplu, care de data asta nu arată prostie și infatuare, ci nesimțire crasă, pură, ordinară!

,,În zona Văleni Podgoria-Vale, sursa principală de căldură e lemnul de foc. Deși avem gaze naturale.(…) În Văleni Podgoria, spre exemplu, s-au făcut multe promisiuni de către PSD. Desigur că nu s-a făcut nimic. De 4 ani, nu i-a mai vizitat nimeni. Nu există alimentare bună cu gaze naturale. Deși comunitatea se întinde pe o lungime de 3 km în lateral de strada principala DN7, multe dintre gospodării încă folosesc lemne ca și sursă de încălzire.(…)

Ce spune însă fiecare călineștean: vrem ca Spitalul Călinești să își recapete gloria de altădată. Asta ar fi de mare folos, astfel încât bolnavii sa nu mai facă naveta până la București sau Pitești pentru îngrijiri elementare.

Noi am tot spus: trebuie investit în extinderea Spitalului Călinești. Trebuie să avem specializări de obstetrica-ginecologie, pentru diabet și îngrijiri paliative.

Peste povestea cu gazele trecem cu mai puțină indignare. PNL Călinești minte aici infect, dar previzibil. Fiindcă niște incompetenți cu zero realizări atâta pot!

Primarul Mihai Georgescu are deja depus la finanțare proiectul de introducere a gazelor naturale în întreg Călineștiul! Sunt peste 78 de kilometri de rețea, care vor aduce confortul mileniului trei în această comună superbă. S-au obținut deja 2 827 338,70 de lei pentru primii 3,51 km de rețea de gaz în Gorganu! Extinderea rețelei de gaze se va realiza începând de la Biserica Gorganu, pe o distanta de 3,51 km, pe drumul DJ704B! După acești 3,51 km, extinderea rețelei de gaze din Călinești va continua până la 78 de kilometri, atât cât este prevăzut în proiect!

Este evident pentru orice prost, deci ar trebuie să priceapă și cei de la PNL Călinești, că nu există posibilitatea finaciară pentru introducerea gazelor din fonduri proprii!

Am lămurit-o cu gazele, PNL Călinești a mințit ordinar, cum ne-a obișnuit!

Culmea nesimțirii însă aici este : ,,Vrem ca Spitalul Călinești să își recapete gloria de altădată. (…)Noi am tot spus: trebuie investit în extinderea Spitalului Călinești!”

Ce vreți mă, voi? Ce ați tot spus voi, mă?

Băi panaramelor, păi voi ați închis mă spitalul din Călinești! Voi ați lăsat bolnavii să moară cu zile, închizând sute de spitale din România! Senatorul PNL Dan Bica făcea parte atunci din regimul infect băsist care a distrus sistemul de sănătate, din rațiuni de economie. Banii au contat pentru PDL -PNL, nu viețile oamenilor!

Candidatul vostru era director la Spitalul Călinești la acea vreme, când ați aruncat bolnavii în stradă și ați pus lacătul pe ușa spitalului pe care, ulterior l-a redeschis PSD!

Pentru că PSD pune oamenii, nu banii pe primul loc!

Rușine să vă fie! Rușine! Să încercați să mințiți în fața o comunitate, să-i mințiți cu tupeu de borfași pe oamenii cărora le-ați pus bunicii și părinții în pericol de moarte! Rușine, PNL Călinești!

Nu meritați voturi, ați merita ce primește ,,doamna” de la Rociu!

D.M.D.