Ghinion? Absolut deloc, prostie pură! Radu Perianu contestă investițiile din Sănătatea argeșeană în timp ce Alexandru Rogobete, secretar de stat la Ministerul Sănătății, îl felicita pe președintele Ion Mînzînă pentru cei 70 de milioane de euro, fonduri europene, atrase pentru spitalele Argeșului!

0
108

Radu Perianu este coleg de partid cu reprezentantul LGBTQ, deputatul PNL Aurel Bălășoiu! Vreau să spun că sunt doi candidați profund europeni care vin, sfioși ca niște vestale, să ceară votul argeșenilor.

Cine se simte reprezentat de ei, n-are decât să-i voteze.

Radu Perianu este atât de emotiv, de timid și de lipsit de cojones (explicabil, nu credeți?!) încât în marea majoritate a materialelor de campanie apare alături de Alina Gorghiu, blonda care i-a arătat-o la Paris senatorului Iani Popa. Mă refer la celebra catedrală Notre Dame, firește!

Dar acesta nu este un articol de cancan, pentru că n-a venit încă vremea poveștilor cu pătrățele roșii!

Astăzi, mi-a căzut în mînă pliantul din fotografie, în cuprinsul căruia Radu Perianu critică lipsa investițiilor din sănătatea argeșeană și promite că va face și va drege el ceva minuni! Totul sub privirile Alinei Gorghiu, care nu candidează, dar apare pe pliante, cu un zâmbet extrem de indecent care amintea cunoscătorilor de tiza ei la fel de celebră, Alina Plugaru!

Radule, cu toată dragostea, pari inteligent ca o mașină de cusut!

În primul rând, ca să punem lucrurile la punct din start, tu și PNL nu veți face nimic, pentru că n-ați făcut nimic niciodată! Pe voi, liberalii, nu vă va vota decât o minoritate debusolată, care nu înseamnă nimic, raportată la majoritatea uriașă a argeșenilor de bun simț.

Cine să te creadă pe tine și pe mincinoasă blondă, din moment ce voi n-ați făcut nimic în Argeș și pentru argeșeni, cu excepția a zeci de mii de amenzi, a unor controale imbecile și a unor abuzuri strigătoare la cer? O înjură lumea pe colega ta de fotografie mai rau ca românii pe vremuri pe Elena Ceaușescu!

Dar important este altceva.

Eu n-am crezut niciodată că tu ești atât de prost, Radule. Ți-aș zice încă și mai multe și mai rele, dar mi-e milă de tine, papagal politic trist, cu alură de pensionar părăsit de testosteron!

Cum plm să nu știi mă nimic despre colosalele investiții făcute de PSD, sub conducerea lui Ion Mînzînă în toate unitățile spitalicești emblematice din Argeș?

Tu, când te-ai dus ca nebunu’ cu mascați, cu DSP-ul, cu ISU etc. să deranjezi activitatea medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, n-ai văzut acolo, în curte, o clădire superbă, ultramodernă, cu patru etaje? E nou nouță, Radule, și este realizarea exclusivă a PSD, este perla mandatului lui Ion Mînzînă la conducerea CJ Argeș! Da, Radule, este făcută cu banii noștri, ai argeșenilor, dar nu pomenești de ea în fițuica ta cu care argeșenii nu se pot șterge nici la fund, că le provoacă iritații, de la prea multă scârbă!

De Spitalul de Pediatrie, modernizat integral în mandatul lui Ion Mînzînă ai auzit Radule? Dacă n-ai auzit, ești singurul, să știi! Sau ești surd, dă-te în p…ana mea!

O să spui că eu sunt subiectiv, este?! Ești previzibil, Radule!

Iată ce zice, exact pe subiect, un om pe care nu poți să-l contrazici nici tu, nici blonda voastră seacă:  Alexandru Rogobete, secretar de stat la Ministerul Sănătății!

,,Nu vreau decât să vă felicit, domnule președinte Ion Mînzînă! Este impresionant ce am văzut astăzi! Am fost în vizită în ultimii doi ani în peste 70 de spitale din țară. Ambulatoriul de la Pediatrie este cel mai bine organizat și mai frumos Ambulatoriu pe care l-am văzut în România. Se vede că este făcut cu suflet și că, în primul rând, este făcut pentru oameni. Aveți 70 de milioane de euro atrași din fonduri europene în ultimii trei ani la nivelul spitalelor din Argeș și proiectele merg excepțional. Așa cum ați spus, Ministerul Sănătății vă este aproape pentru Centrul de Radioterapie și sper ca, la anul pe vremea aceasta, să îl putem inaugura și va veni în folosul cetățenilor care au nevoie de el. Vă felicit încă o dată pentru modul cum arată spitalele pe care le aveți în administrare”

 

Ce le mai pregătește președintele Ion Mînzînă argeșenilor, Radule? Investiții fabuloase. Nu povești, nu intenții, nu proiecte, ci investiții pentru care a obținut deja finanțarea necesară:

Este vorba despre  construcția și dotarea Laboratorului de Radioterapie de la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Pentru acest proiect, Ministerul Sănătății a aprobat deja finanțarea prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Centrul de Radioterapie va fi o construcție cu 5 nivele și urmează să fie construit lângă Secția de Oncologie.

Se va dota cu un nou angiograf Spitalul Județean de Urgență Pitești, vor începe lucrări de consolidare și reabilitare a vechii clădiri a SJUP,  va fi reabilitat energetic Spitalul de Pediatrie Pitești etc.

Fapte, Radule, nu vorbe! Știu că e greu pentru tine să accepți că lupți cu un adversar care a modernizat Argeșul, județul de care tu și blonda v-ați bătut joc cât ați putut de mult.

Ion Mînzînă este un om politic de anvergură națională. A spus-o în direct Marcel Ciolacu, primul ministru al României!

Tu, Radule, ești nimeni pentru argeșeni. Ești OB-ul Salteluței!

Hai pa, că ne plictisești! Ne vedem la vot. Poți să nu contezi pe mine, votez pentru continuitate, pentru profesionalism, pentru competență și onoare. Deci cu Ion Mînzînă și PSD Argeș, ca întotdeana.

Ție argeșenii îți vor da… ce se vede în fotografie!

D.M.D.