Minciuna Covid 19 devoalată pas cu pas: Cel mai periculos lucru care li se întâmplă „bolnavilor” este TRATAMENTUL!

0
33141

Săptămâna trecută, apostolii dictaturii sanitare, în parteneriat cu presa care se prostituează mediatic pe banii Guvernului Lucovid, au contraatacat puternic. Zeci de medici cu notorietate au ieşit la TV, în presa scrisă, pe online etc. să anunţe apocalipsa.

Ni s-a spus că epidemia de Covid 19 sufocă sistemul sanitar, că tinerii sunt din ce în ce mai afectaţi de coronavirus, că nu mai sunt locuri nici în spitale, nici la ATI, că în septembrie vom avea un milion de cazuri active în România (da, nu râdeţi, este un studiu cu care experţii din linia întâi se mândresc pe toate canalele media unde s-a optat pentru prostituţie în loc de deontologie!), că suntem covizii Europei cu şanse bune la un loc pe podium la nivel mondial!

Argeşul nostru cică este în topul topurilor. Dacă ai crede fel de fel de SURSE inepte, Moartea deja întreabă de tine. Dacă nu te găseşte acasă, nu-i nimic, că revine! Spitalul Judeţean de Urgenţă cedează, plâng formatoarele de opinie, eroii din linia întâi (conduşi „magistral” de Gabriel Copciag, liberalul pus abuziv director medical de urmaşii brătienilor!) se plâng de epuizare, la ATI zac pacienţii în straturi, iar firmele de pompe funebre se pregătesc să-şi tripleze cifra de afaceri.

Medici altădată respectabili, altădată responsabili intoxică opinia publică cu povestiri din anticamera criptei, lansând fake news-uri oribile care îi descalifică profesional pentru totdeauna. Doar respectul meu anterior pentru unii dintre ei mă face să nu-i transform în bătaia de joc a argeşenilor. Ar fi extrem de uşor, fiindcă foarte mulţi medici mint deja mai mult decât politicienii liberali care conduc Argeşul spre dezastru!

Să demontăm toate cretinismele şi fake news-urile pe rând.

Ni se spune că avem catraliarde de cazuri în judeţ, practic Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti cedează, medici şi asistente îmbolnăvindu-se pe capete. Curând, ne spun apostolii Covidului, nu va mai avea cine să-i trateze pe bolnavi din moment ce sute de cadre medicale vor fi infectate. De parcă n-ar fi mai toţi asimptomatici, care se vindecă de la sine după 14 zile de izolare! După care revin la slujbă, imunizaţi, aşa cum au făcut-o deja câteva mii de cadre medicale din întreaga ţară!

Evident, noi cetăţenii suntem de vină pentru că nu purtăm mască peste tot, că nu stăm la 3 metri unii de alţii, că plecăm în concedii, că ieşim la terase, că nu umblăm cu butoiaşul de gel dezinfectant la noi şi nu ne frecăm pe mâini până la sânge de fiecare dată când intrăm în contact cu cineva care ar putea fi bolnav (adică practic oricine!).

Numai minciuni! Numai prostii! Numai intoxicări şi manipulări!

Pozitivi mulţi, bolnavi extrem de puţini!

Sunt cazuri multe de coronavirus în Argeş? Şi da, şi nu! Da, în sensul că, în ultima perioadă, din cauza creşterii semnificative a numărului de teste, ca şi a schimbării algoritmului de testare, au fost depistaţi mai mulţi pozitivi. Nu, pentru că 95% dintre cei depistaţi sunt asimptomatici. Deci nu sunt bolnavi, pentru că infecţia cu Coronavirus va trece de la sine. Dacă n-ar fi fost testaţi, nici n-ar fi ştiut că sunt bolnavi! Au fost testaţi fie pentru că sunt persoane găzduite de aziluri, cămine de bătrâni etc., fie pentru că sunt cadre medicale şi protocoalele impun testarea lor periodică, fie pentru că sunt cadre ale Ministerului de Interne şi sunt testaţi la ordin etc.

În mod normal, toţi aceşti asimptomatici trebuiau izolaţi la domiciliu, aşa cum se face oriunde pe planetă! Imbecilii din Guvernul Orban, însă, au decis să-i bage pe asimptomatici la puşcărie. Spunem puşcărie pentru că saloanele de spital care-i găzduiesc sunt încuiate o mare parte a timpului! Spunem puşcărie pentru că oameni sănătoşi, care nu suferă de nimic, sunt lipsiţi de libertate în mod abuziv, la propunerea unor medici ca Nelu Tătaru, Raed Arafat, Alexandru Rafila etc., toţi nişte bolnavi psihic suferind de sindromul Iosef Mengele!

E normal că în spitale s-au adunat mai mulţi pacienţi decât acum două luni când nu era nici Pulea Spătaru! Sunt pacienţi sănătoşi tun care devin bolnavi numai după ce eroii din linia întâi îi aduc în pragul agoniei cu nişte tratamente care nu sunt necesare decât la un caz din 500!

Nu mă credeţi, aşa-i? Cine dracului este ăsta, un jurnalist, care critică eroii în halate albe? Păi uitaţi ce spune un medic, doamna doctor Crina Călinescu, oncolog renumit: „La o jumătate de oră după ce ai înghiţit tratamentul apar toate efectele secundare. Arsuri, greţuri, diaree, este înfiorător. Depăşeşte orice schemă de chimioterapie!”.

Doamna doctor este totuşi un susţinător al dictaturii sanitare, pentru că în restul declaraţiei date site-ului stiripesurse.ro prezintă Covid-ul ca pe ceva monstruos, ca pe un virus ucigaş care te face din om neom etc.

Evident, şi îmi asum acest lucru, doamna doctor nu spune ADEVĂRUL. Treaba cu tratamentul i-a scăpat, fiindcă virulenţa lui a şocat-o! În rest, greşeşte grav. Deoarece Covid 19 nu este altceva decât un fel de gripă mult mai contagioasă care, în marea majoritate a cazurilor, este inofensivă.

Nu credeţi? Să contrazică, cu date, medicul liberal Gabriel Copciag, directorul medical al Spitalului Judeţean Piteşti, sau domnul şi stăpânul lui, prefectul PNL Emanuel Soare, oricare dintre următoarele afirmaţii:

  • Niciuna dintre cele 86 de persoane decedate în Argeş nu a murit de COVID, ci eventual cu coronavirusul prezent în organism. Iată, spre exemplu, cazurile de astăzi:
  • Deces 84: Bărbat, 77 de ani, internat pe 3 iulie la UPU Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, decedat pe 19 iulie în secţia ATI. Comorbidităţi: AVC ischemic bilateral;
  • Deces 85: Femeie, 52 de ani, internată pe 15 iulie în secţia Medicală I a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, decedată pe 18 iulie la ATI. Comorbidități: tumoră malignă de trunchi brahial, cardiopatie ischemică cronică, HTA, BPOC, gastroduodenită;
  • Deces 86: Femeie, 78 de ani, internată pe 9 iulie la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, transferată pe 13 iulie la Spitalul „Marius Nasta” din Bucureşti. Decedată pe 18 iulie la Spitalul „Marius Nasta”. Comorbidități: boala Parkinson, angioplastie, pneumonie virală bilaterală.
  • În Argeş nu a existat niciun deces al unui infectat cu Covid 19 care nu prezenta comorbidități multiple.
  • Şansa ca o persoană tânără şi sănătoasă să decedeze din cauza coronavirusului este de 1 la 20.000! Adică infimă!
  • În cazul asimptomaticilor, orice tratament este o crimă medicală. Pentru că… greaţă, slăbiciune, vomă, diaree etc. Neexistând tratament oficial pentru Covid, până şi OMS spune că se tratează simptomele. Ori, dacă nu ai simptome, nu ai pentru ce să fii tratat!

Eroii în halate albe se plâng de oboseală în faţa presei cumpărate de Guvernul Lucovid, deşi pacienţii şi procedurile medicale sunt sub 25% din cele efectuate în anii trecuţi!

O altă ticăloşie a apostolilor dictaturii sanitare trebuie înfierată public cu maximă virulenţă.

Piedicile pe care medicii le pun pacienţilor asimptomatici care vor să se externeze reprezintă o gravă încălcare a jurământului lui Hippocrate. Să reţii în spital un om sănătos, în afara cadrului legal (Legea carantinei va intra în vigoare peste 4 zile), este o ticăloşie abjectă.

Sunt argeşeni asimptomatici care-şi cunosc drepturile şi merg să se izoleze la domiciliu, pentru că… îşi cunosc drepturile şi nu pot fi nici minţiţi, nici intimidaţi, dar sunt şi foarte mulţi cărora li se spune că nu pot pleca, că nu poate fi întrerupt tratamentul şi că, dacă se externează, nu doar că vor fi aduşi înapoi cu izoleta în câteva zile, dar şi că li se va face dosar penal! Aşa ceva este descalificant pentru orice medic, ca să nu spun că este chiar PENAL!

În altă ordine de idei, presa argeşeană minte când spune că Spitalul Judeţean de Urgenţă este plin. Medicii care se vaită că nu mai pot de epuizare, că sunt sufocaţi de muncă mint şi ei într-o manieră abjectă. Li se vede carnetul PNL din buzunar, chiar lângă primele grase primite împreună cu salariul uriaş!

Spitalele au sub o treime din numărul de pacienţi pe care-l aveau anul trecut. De unde atâta oboseală la eroii în halate galben-albastre? Fie, albe! Operaţiile, consultaţiile etc., toate sunt mult inferioare celor făcute în anii precedenţi. Salariile sunt, în schimb, mult mai generoase!

Acum să vedem ce este cu numărul enorm de cazuri de la ATI. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti erau vreo 7 cazuri. Toţi pacienţi în vârstă, cu comorbidități. Trebuie monitorizaţi atent, pentru că pot face complicaţii în fiecare moment. Din cauza afecţiunilor preexistente, nu a coronavirusului! Indiferent de cauza internării, tot la ATI ar fi ajuns. Au cancer, probleme cardiace grave, AVC-uri, diabet scăpat de sub control, afecţiuni pulmonare grave etc. Sau pur şi simplu sunt persoane în vârstă a căror stare de sănătate necesită o monitorizare specială şi posibilitatea unor intervenţii rapide.

Repet: 7 persoane cu afecţiuni preexistente grave şi în vârstă. Unde mama dracului este explozia de cazuri la ATI în Argeş? Ne luaţi de proşti, eroilor în halate albe, dar uitaţi că nu vorbiţi cu Raluca Turcan!

Covidul revine în forţă peste tot în lume? Da, pentru că ăia testează şi izolează (la domiciliu!) zeci şi zeci de milioane de persoane. Dar epidemia nu mai are forţă, se stinge ca efectul minciunilor lui Nelu Tătaru în rândul opiniei publice!

Nu vă cer să ne credeţi pe noi şi nu pe eroul Tătaru. Folosiţi Google!

În aprilie, în Statele Unite ale Americii erau aproximativ 2.000 de morţi la 25.000 de infectaţi zilnic, în timp ce ieri, la peste 60.000 de infectaţi, au fost sub 400 de decese!

Aşa este peste tot pe Mapamond, indiferent ce spune propaganda infectă plătită de Guvernul Lucovid cu bani de la buget. Adică cu banii dumneavoastră!

D.M.D.

P.S. În momentul de faţă, chiar şi sociologul Marius Pieleanu, un susţinător al politicii guvernamentale antiCovid, a recunoscut că peste 70% dintre români nu mai susţin niciun fel de restricţii! Iar procentajul creşte, zi după zi.

Urmează momente interesante! Curând, acest popor blând şi tolerant… va dărâma Bastilia!