Minciuna COVID dă în clocot în Argeş: După ce a terorizat judeţul timp de două săptămâni cu o aşa-zisă creştere explozivă a cazurilor de COVID-19, astăzi prefectul PNL a recunoscut: „Nu există focare noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus!”

0
88066

Toată România ştie, de la nişte trompete de presă mânjite cu banii oferiţi drept mită oficială de Guvernul Lucovid Orban, că noul pol al Covidului din România este judeţul Argeş.

Dacă te uiţi în gura psihopaţilor ăştia, ai zice că doar dacă ieşi din casă fără mască ai belit-o instantaneu. ATI-ul te mănâncă dacă nu cumva ajungi direct la „Sfântul Gheorghe”, celebrul cimitir din Piteşti unde, acum nişte ani, îşi mutase unul dintre corturile de campanie actorul Florin Călinescu, candidat PNL la Senatul României!

Astăzi, la două săptămâni de la marea relaxare, în Argeş avem 770 de persoane diagnosticate pozitiv, dintre care sunt internate în spital 428. Au decedat 39 de argeşeni, dintre care astăzi ne-au fost comunicate ultimele trei cazuri:

  • Deces 37: bărbat, 70 de ani, internat pe 26.06.2020 la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Decedat pe 27.06.2020 la Spitalul Judeţean. Comorbidităţi: HTA grad III, fibrilaţie arterială, infarct miocardic vechi, diabet zaharat, insuficienţă renală cronică, obezitate;
  • Deces 38: bărbat, 82 de ani, internat pe 25.06.2020 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, secţia Medicală II, transferat la Spitalul Orăşenesc Mioveni, secţia ATI, unde a decedat pe 29.06.2020. Comorbidități: diabet zaharat, HTA;
  • Deces 39: bărbat, 68 de ani, internat pe 16.06.2020 la Spitalul Municipal Câmpulung, secţia Neurologie, transferat la secţia ATI în 20.06.2020. Decedat pe 28.06.2020 în Spitalul Municipal Câmpulung. Comorbidități: AVC-uri ischemice sechelare, tetrapareză spastică, fibrilaţie arterială, insuficienţă renală, etilism cronic, polineuropatie alcoolică.

Cred că nu există nelămuriri. Toată compasiunea pentru defuncţi, dar nu Covidul i-a ucis, ci doar i-a „pozitivat”. Ei erau practic nişte „walking dead”, gata să treacă într-o lume mai bună în orice secundă!

Majoritatea mass-media argeşeană prezintă zilnic apocalipsa: Covid peste tot, focare noi peste focare noi, ambulanţe şi izolete care duc non-stop bolnavii la spitalele Covid din judeţ. Ba chiar şi în afara judeţului, că la noi s-au terminat dracului paturile şi, nu-i aşa, moare asimptomaticul cu zile!

Ca orice politruc incompetent, prefectul liberal Emanuel Soare încearcă să stingă focul cu benzină. În loc să le explice argeşenilor care sunt măsurile de bun-simţ, eficiente, împotriva transmiterii Covid-19 (mască în locurile aglomerate, un minim de distanţare socială şi măsuri de igienă stricte!), Soare a demarat o campanie de hăituire a agenţilor economici pe care jandarmii, poliţiştii &co. îi cocoşează cu amenzi din motive cretine, gen singurul client din benzinărie nu avea mască sau vânzătoarea, singură la acel moment în farmacie, îşi lăsase masca sub nas ca să mai poată respira o secundă… Asta nu este prevenţie, e dileală, e sminteală, e teroare instituţională implementată cu PULANUL în comunitate!

Din cele 428 de persoane internate, peste 350 nu prezintă niciun fel de simptome. Asimptomaticii au fost depistaţi în urma unor controale ţintite, profitându-se de imposibilitatea lor de a se opune testării (medici şi personal medical auxiliar, poliţişti, jandarmi, angajaţi cărora patronatul nu le permite accesul la serviciu fără testare) sau fiind luaţi tare de „eroii din linia 1, cu halate şi uniforme” în cadrul unor anchete epidemiologice desfăşurate în urma depistării unor persoane infectate cu Covid-19. Aceştia ar fi putut refuza testarea, izolându-se voluntar acasă, dar fie n-au ştiut că pot face asta, fie n-au avut curajul să se opună abuzurilor!

Mai grav, de câteva zile, propaganda a ridicat miza vorbind în cretinismul ei militant despre posibilitatea unui lockdown nu doar al Piteştiului, ci şi al Argeşului! Totul încurajat din umbră de aceleaşi autorităţi cretinoide cu carnet de partid galben-albastru!

Numai că, atunci când argeşenii au intrat în panică, iar opinia publică a luat foc, prefectul Soare şi gaşca lui au făcut pasul la offside, lăsându-i pe sclavii lor din presă să se facă de râs ca niciodată până acum:

Astăzi a  avut loc o nouă şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă condus de prefectul Emanuel Soare. Membrii CJSU au ajuns la concluzia că nu există motive şi nu se pune problema închiderii sau carantinării vreunei localităţi sau a întregului judeţ.

În ciuda unor informaţii apărute în spaţiul public, membrii CJSU au constatat că nu există focare noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus, cazurile pozitive fiind răspândite în tot judeţul”. (Publicăm facsimilul comunicatului de presă primit de la prefect, ca să nu existe dubii!)

Şi totuşi… păi ce-ai făcut, mă nene mă?! Păi nu erau focare peste tot? Nu era dezastru? Nu se îmbolnăveau oamenii pe bandă? Nu mai era un pic şi ne lua dracu’? Parcă aşa ziceau, zi după zi în ultimele două săptămâni, jurnalizdele vieţii!

Să revenim însă la ce-a comunicat Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă condus de prefectul Emanuel Soare: „Nu există focare noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus!”.

Mai mult, vă spunem noi că ÎN ARGEŞ NU EXISTĂ NICIO PERSOANĂ DECEDATĂ CARE SĂ NU FI AVUT COMORBIDITĂȚI MULTIPLE, GRAVE ŞI… DECISIVE!

Ne confruntăm doar cu o creştere reală a numărului de ASIMPTOMATICI. Care sunt internaţi în continuare aproape cu forţa, prin intimidare, profitându-se de faptul că oamenii nu cunosc legea. Sunt ameninţaţi cu dosare penale, sunt preluaţi cu izolete escortate de poliţişti şi jandarmi, de parcă ar fi terorişti ISIS, nu cetăţeni români perfect sănătoşi cărora Curtea Constituţională a României le-a garantat săptămâna trecută că NU POT FI INTERNAȚI FORȚAT!

Vom reveni!

Şi nu uitaţi: PENTRU CA RĂUL SĂ TRIUMFE ESTE SUFICIENT CA OAMENII BUNI SĂ NU FACĂ NIMIC!

D.M.D.