Directoarea Poștei Argeș îl contrazice șocată pe Ando 12 clase : Nu îl cunosc și nu am colaborat sub nici o formă cu el la Albota! Am discutat, instituțional, doar cu primarul Ion Dumitru și cu viceprimarul, de la care am primit tot sprijinul!

0
138

Weekendul trecut, Ando 12 clase, speranța agramată a liberalismului din Albota, a dat din nou cu mucii în fasole. De data asta, decisiv, în sensul că s-a făcut de râs definitiv și iremediabil.

Concret, Ando, care este practic nimeni în drum la Albota, în sensul că nu are nici o funcție în administrația publică locală, deci nu are nici o putere, are zero influență și nu reprezintă pe nimeni și nimic, s-a obișnuit să-și asume cu tupeu o serie de investiții publice prezente sau viitoare.

A încercat să spună că stațiile de autobuz se înlocuiesc cu unele ultramoderne pentru că a cerut el asta acum câteva luni. Când i s-a explicat, ca oricărui om mai puțin isteț, că totul se face în baza unui proiect depus acum aproape doi ani de primarul PSD Ion Dumitru, Ando s-a blocat și …a trecut la alte minciuni!

Tot el, Ando 12 clase, care s-a opus construirii bisericii din Albota, și chiar a încercat să strângă semnături împotriva acestei investiții, zice acum că el militează pentru ridicarea lăcașului de cult! Albotenii știu însă cum stau lucrurile, așa că revolta comunității împotriva acestui papagal politic liberal este în creștere!

Luni, Ando manelistul de la PNL , fost ,,artist” într-un videoclip al lui Nicolae Guță și mare fan Florin Salam, a încercat din nou să bage capul în poză și să dea impresia că s-a implicat el, cumva, în organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post de agent poștal în comuna Albota. A susținut (vezi facsimil!) că a avut onoarea să colaboreze cu directoarea Poștei Argeș, ,,în calitate de candidat la Primăria Albota din partea Partidului Național Liberal,   ,,într-o vizită de teren pentru a identifica și soluționa toate neajunsurile legate de lipsa poștașului în zona noastră din ultimele luni. Eforturile noastre comune sunt orientate către restabilirea unui serviciu poștal de calitate și eficient în beneficiul întregii comunități.

Vă dați seama că, pentru orice om întreg la cap, delirul de politruc al lui Ando 12 clase este, ab initio, aberant și mincinos. El nu poate colabora cu nici un oficial al statului român din postura de candidat, fiindcă într-o atare situație ar merge amândoi la pușcărie pentru trafic de influență!

Doamna Steliana Alexandru, directorul Poștei Argeș, este un profesionist respectat și respectabil. Așa că am decis să-i fac o vizită, ca să lămurim lucrurile, o dată pentru totdeauna.

Doamna director, după cum anticipam, a precizat că a primit tot sprijinul de care avea nevoie de la autoritățile locale, în speță primarul PSD Ion Dumitru și viceprimarul  Florin Șerban, acesta din urmă aflându-se permanent alături de reprezentanții Poștei aflați la Albota.

Doamna director, vizibil șocată de afirmațiile lui Ando 12 clase, mi-a declarat că nici nu-l cunoaște pe respectiv, ci doar l-a văzut la fața locului.

Doamna Steliana Alexandru a ținut să precizeze faptul că nu avea  cum să colaboreze în nici un fel cu Ando, că dânsa nu face politică la Poștă și a recunoscut că, dacă ar fi permis amestecul politrucului liberal cu 12 clase (etichetarea îmi aparține!) în orice chestiune care avea legătură cu organizarea concursului, ar fi însemnat să încalce grav legea, lucru pe care domnia sa nu l-a făcut și nu-l va face niciodată!

Deci, Ando a mințit din nou! N-a colaborat cu nimeni de la Poștă, ba chiar delirul lui a fost la un pas să atragă cercetarea penală a unor oameni nevinovați.

Ca de obicei, Poșta Argeș a colaborat, instituțional, cu Primăria Albota și cu primarul PSD Ion Dumitru! Așa cum se face și așa cum este legal.

Ando 12 clase rămâne, așa cum ne-a obișnuit, un papagal care trăncănește minciuni pe facebook. Și care va trebui să explice organelor de cercetare penală cum a colaborat el și în ce calitate cu conducerea Poștei Argeș! Pentru că și tentativa la trafic de influență se pedepsește!

D.M.D.

P.S. În ceea ce-l privește, primarul Ion Dumitru, reclamat abuziv de Ando și brigada lui de păcălici și pierde vară, ne-a declarat că va depune la rândul său plângere pentru denunț calomnios pentru fiecare din dosarele în care a dat declarații degeaba pentru acuzații paralele cu realitatea.