Partidul olteanului Mircea Andrei are 0,7% din intenţia de vot a argeşenilor!

0
427

Partidul olteanului Mircea Andrei, eșec sau eșec?

PDL_mircea_andreiÎn ultimele săptămâni, fostul senator de Dâmboviţa Mircea Andrei n-a mai avut nicio ieşire publică în Argeş. Asta deşi se lăudase că va ieşi la rampă cu un proiect politic dinamic şi modern şi cu iniţiative de interes cetăţenesc.

Iată, pe scurt, motivaţia abandonului. Cele două iniţiative aşa-zis civice pe care echipa de consultanţi a lui Mircea Andrei le-a considerat de mare efect au eşuat lamentabil.

Prima dintre ele a fost cea cu asigurarea de consultanţă şi asistenţă juridică gratuită pentru argeşenii care au probleme cu băncile (credite în franci elveţieni, clauze abuzive etc.). Deşi ziarele şi site-urile au scris că sediul Partidului pentru Argeş şi Muscel a fost luat cu asalt de solicitanţi, în realitate la avocaţii lui Andrei n-a apelat nici naiba, pentru simplul motiv că argeşenii nu au încredere în el şi pionii lui. Practic, caterinca cu asistenţa juridică, despre care fostul senator credea că-i va aduce voturi şi notorietate pozitivă, n-a funcţionat.

Doi la mână: două sondaje de opinie, unul comandat de social-democraţi şi unul chiar de către Mircea Andrei, au evidenţiat faptul că Partidul pentru Argeş şi Muscel, creaţia cu care olteanul vrea să obţină succes în politica argeşeană, este un proiect născut mort. În niciunul dintre sondaje PAM nu trece de 0,7% din intenţia de vot! Cu alte cuvinte, ca să depăşească pragul electoral şi să intre în Consiliul Judeţean şi Consiliul Local Piteşti, fostul senator de Dâmboviţa ar trebui să cheltuie o sumă uriaşă. Bani aruncaţi pe fereastră!

Cum necazurile vin grămadă atunci când se pornesc, o sursă credibilă ne-a anunţat că în perioada următoare Mircea Andrei va face o vizită la DNA, Structura Centrală, unde va trebui să dea declaraţii într-un dosar penal de mare anvergură. Deocamdată ca martor, dar ştim cu toţii că, de obicei, aşa încep problemele. În sensul că este foarte posibil să se schimbe încadrarea juridică…

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns