Suntem în război cu nişte demenţi manipulaţi de nişte securişti! Să mergem la Cotroceni este ultima soluţie!

0
520

Suntem în război! Noi, oamenii normali, cu ei, protestatarii lui Klaus Iohannis, fanii SRI şi ai DNA, scursurile din USR şi PNL.

Dobitocii ăştia nu respectă votul popular, nu respectă democraţia, nu respectă separaţia puterilor în stat. Pentru a doua oară, grupuri de securişti mobilizează activiştii din ONG-urile sorosiste, scot în stradă câteva mii de corporatişti isterici, plus propagandişti de la Digi, Realitatea, Ziare.com şi alte tribune securistoide. Se încearcă din nou dărâmarea puterii legitime şi înlocuirea ei cu oameni ai Binomului.

PSD are obligaţia să iasă în stradă. Altfel, de fiecare dată va fi supus presiunilor din stradă. Trebuie mers la Cotroceni, cu sute de mii de oameni. Trebuie suspendat cretinul ăla cu probleme de exprimare şi cu mintea leneşă. Trebuie să priceapă şi hipsterii din corporaţii că noi suntem de zeci de ori mai mulţi ca ei şi că, potrivit regulilor democratice, majoritatea decide.

Ca multe-multe zeci de mii de argeşeni, sunt pregătit să merg la Cotroceni. Aştept să fie stabilite ziua şi ora! Până atunci, iată câteva printuri care demonstrează că orice dialog cu imbecilii corporatişti care urlă în stradă contra Guvernului ales de noi acum o lună este zadarnic!

D.M.D.

P.S. Printre cretinii care mă înjură se numără şi caricatura de la Ikeea care l-a ameninţat cu bătaia şi pe Victor Ciutacu. Sper, cu toată dragostea, să întâlnesc, atunci când vom merge la Bucureşti, cât mai mulţi dintre aceşti ninja corporatişti. E păcat să nu le ofer ocazia pe care şi-o doresc atât…

Lasa un raspuns