Un corporatist de la IBM este analfabet constituţional!

1
1954

Proştii care susţin acţiunile neconstituţionale ale fuhrerului Klaus Werner Iohannis sunt, dincolo de faptul că sunt intoleranţi şi răi ca nişte pitbuli, şi foarte proşti. Extrem de proşti!

Având în vedere că oameni pe care nu-i cunosc şi cu care nu am ţinut morţiş să intru în contact mă înjură non-stop de câteva zile, mi-am propus să-i ajut să devină celebri. O celebritate negativă, pentru că vom demonstra că, indiferent de funcţia pe care o ocupă şi de pregătirea lor, aceşti corporatişti sunt varză, iar cultura lor generală este la pământ.

Domnul Flavius Dogioiu (numele aminteşte de celebra doamnă cu epoleţi Ioana Ene Dogioiu de la ziare.com!) lucrează la IBM. Teoretic, ar trebui să aibă proprietatea termenilor pe care-i foloseşte. Ei bine, n-o are!

Acest puştan care pare că încă nu a scăpat de virginitate susţine, după cum puteţi vedea în printurile publicate, că „ziarul de arges” ar trebui suspendat de… Consiliul Naţional al Audiovizualului! Foarte tare, nu vi se pare?! Şi mai ales plin de toleranţă!

Ei bine, măi băiete, e posibil să fii un bun programator sau ce-oi fi tu la IBM. Atunci însă când vine vorba de chestiuni constituţionale, de drepturi şi libertăţi fundamentale, de dezbateri în spaţiul public, eşti aproape la fel de inteligent ca Nicolae Guţă. Spun aproape fiindcă am sentimentul că Guţă te-ar umili la acest capitol.

Citeşte şi învaţă:

Constituţia României, Art. 30 – Libertatea de exprimare:

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nicio publicaţie nu poate fi suprimată.

Asta în ceea ce priveşte „suspendarea ziarului” la care visezi tu!

A doua greşeală este însă mult mai gravă. Tu îi semnalezi un articol care nu-ţi place Consiliului Naţional al Audiovizualului? Cu toată dragostea, eşti varză! CNA reglementează activitatea televiziunilor şi a radiourilor. Atât! Nu are nicio treabă cu presa scrisă şi cu cea online! Crede-mă pe cuvânt!

Concluzia? Dogioiu de la IBM, tânăr frumos şi liber şi probabil încă virgin, eşti prost. Foarte prost! Prost informat, fireşte!

D.M.D.

P.S. Mâine vom râde de alt corporatist intolerant şi pus pe rele. Că aşa-i în fotbal!

1 Comentariu

Lasa un raspuns