Mihai Coteț recunoaște că PNL a vrut doar să saboteze administrația Gentea în scandalul Pădurii Trivale:,,Da, asta vrem, ca Primăria Pitești să piardă controlul”

0
99

Mihai Coteț, șeful PNL Pitești, este un om frustrat!

Frustrat pentru că PNL n-a avut încredere în el în 2020 și l-a preferat pe Sorin Apostoliceanu în cursa pentru Primăria Pitești!

Frustrat pentru că a pierdut alegerile pentru conducerea PNL Pitești și a avut nevoie de un nou scrutin, organizat ulterior, după câteva luni, pentru ca să-și poată ,,organiza” victoria!

Frustrat pentru că n-a reușit să ajungă nici viceprimar, fiind obligat să cedeze postul în fața fostului său coleg de partid, Gelu Tofan!

Frustrat pentru faptul că, fiind răzbunător, rău și nechibzuit, a distrus majoritatea PNL – USR din Consiliul Local Pitești, obligând (prin excludere!) doi consilieri liberali să se alăture la vot PSD!

Frustrat pentru că, în toate sondajele de la Pitești, nu  reușește un scor cu două cifre, 9% fiind tot ce poate spera când va candida la Primăria Pitești! Ori asta înseamnă DEZASTRU și final de carieră politică pentru Mihai Coteț, emblema eșecului PNL Pitești!

Din toate aceste frustrări, adevărul iese uneori la iveală!

Iată ce spune, într-un moment de frustrare maximă, Mihai Coteț, pe contul lui de facebook despre lupta PNL pentru sabotarea planului administrației Cristian Gentea de a transforma Pădurea Trivale într-o pădure parc, urmărindu-se doar interesul piteștenilor:

,,(…)Ni se spune că Primăria Pitești va pierde controlul asupra Pădurii Trivale dacă va deveni arie protejată. Da, asta vrem, ca Primăria Pitești să piardă controlul și pădurea să fie gestionată de un custode(…)

Gura păcătosului adevăr grăiește! Tot motivul acestui circ dement provocat de liberali este dorința lor ca Primăria Pitești să piardă Pădurea Trivale! Pentru că ei știu că vor pierde mereu alegerile (cine naiba să-i voteze?!) și atunci vor ca administrația PSD să fie sabotată de cineva care nu are nimic în comun cu Piteștiul!

Înțelegeți? Cum ar fi putut primarul ales de piteșteni, Cristian Gentea, să nu opună rezistență încercării liberalilor de a fura pădurea comunității? De a ne lipsi pe noi, piteștenii, de posibilitatea de a ne bucura de Trivale, de pădurea noastră?!

N-a câștigat PSD! N-a câștigat primarul Cristian Gentea! A câștigat Piteștiul! Ați câștigat dumneavoastră, piteștenii! Au câștigat copiii și nepoții dumneavoastră!

Cine dorește să revadă avantajele incontestabile ale unei păduri parc în comparație cu o arie protejată, poate consulta situația prezentată ieri, pe larg, de Ziarul de Argeș!

D.M.D.