Etajul VI al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost reabilitat. Ion Mînzînă: ,,Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”

0
115

Etajul VI al Spitalului de Pediatrie din Pitești a fost reabilitat și modernizat grație unei investiții de 700.000 de euro a Fundației “Medici pentru România” și a Fundației “Kaizen” la care se adaugă și alți sponsori din județul Argeș. Este o investiție care completează în mod fericit pe cele făcute de către Consiliul Județean în spitalele din Argeș, inclusiv la Spitalul de Pediatrie.

Darea în folosință a spațiilor reabilitate și dotate cu mobilier și aparatură nouă a avut loc astăzi în prezența lui Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și a primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea, preoți, medici, asistente medicale, sponsori, reprezentanții fundațiilor, directori si secretari de stat din Guvernul României:

,,Aceasta este una din acele zile când întâlnim oameni cu un suflet mare. Mulțumim Fundației “Medici pentru România” și partenerilor săi! Este o investiție care se adaugă celor făcute la Spitalul de Pediatrie de Consiliul Județean cu fonduri proprii și europene.

Până acum, prin investițiile realizate de Consiliul Județean, au fost modernizate încă cinci etaje ale Spitalului de Pediatrie. Peste câteva zile vom da în funcțiune și ambulatoriul de specialitate reabilitat.

Este un proiect vast, cu fonduri europene, unicat în zona de sud a țării. Investim în sănătate pentru că avem obligația de a le asigura condiții și a le da speranță celor care trec prin momente dificile, mai ales la o vârstă fragedă. Avem obligația să facem tot ce este posibil pentru sănătatea copiilor!”, a declarat Ion Mînzînă.