Cum şi-a dat MILIȚIA cu tesla în c…azul Boureanu!

0
31175

Pentru cei care credeau că România a devenit un stat democratic, trezirea la realitate a fost şocantă. MILIȚIA ceauşistă #rezistă în continuare, la aproape 30 de ani de la Revoluţie, şi continuă să abuzeze cetăţenii.

Nimeni nu-l apără pe Boureanu. Cu atât mai puţin noi! El a greşit şi plăteşte. Se află în arest preventiv pentru 30 de zile şi va fi trimis în judecată pentru ultraj. În cazul lui se va pronunţa instanţa de judecată, care în mod sigur îl va condamna la o pedeapsă privativă de libertate. Treaba lui, problema lui! Pentru că Boureanu este un privat! Greşeşte, plăteşte!

Problema gravă este că agentul Ovidiu Andrei, smardoiul de la Poliţia Rutieră, este protejat de sistemul represiv, ticălos şi odios din care face parte. Toţi miliţienii, securiştii şi, în general, toţi susţinătorii abuzurilor şi statului de drepţi au făcut front comun în jurul bătăuşului. Nu doar că-i justifică elogios comportamentul de brută, dar îl şi felicită public pentru reacţia de mardeiaş de cartier!

Să trecem în revistă principalele minciuni abjecte vomitate în spaţiul public de indivizi fără ruşine şi fără caracter de genul lui Dumitru Coarnă, sindicalistul care pare că doarme, mănâncă şi, în general, îşi duce traiul de zi cu zi la TV.

Am aflat că poliţiştii ar fi putut ignora faptul că Boureanu claxona şi le făcea semne cu mâna, dar, vezi doamne, s-au gândit că… „ce vor zice ceilalţi participanţi la trafic care vor vedea cum sunt ei trataţi?”. Să nu uităm, era ora 1.30 noaptea! Cine dracului a asistat la incident, de ce le-ar fi afectat imaginea un nene care claxona şi făcea gesturi nedefinite cu mâna din maşina lui? Au prezentat organele vreo dovadă că Boureanu le-a făcut semne obscene? O filmare, ceva? Un martor, ceva?

Să înţelegem că pentru orgoliul lor de purtători de pulane a fost mai convenabil să provoace şi să alimenteze un megaincident care se putea termina mult mai grav?

Miliţianul sindicalist Dumitru Coarnă, un personaj agresiv până la vomă, zice că bietul poliţist s-a trezit a doua zi că nu are doar degetul rupt, ci şi mâna stângă (deci nu aia cu care i-a rupt 7 dinţi şi i-a provocat un traumatism cranian lui Cristian Boureanu!). Vă daţi seama cum îşi bat miliţienii ăştia joc de noi? Cât de proşti ne consideră ei? Care va să zică, organul în cauză a suferit o fractură când Boureanu l-a lovit cu uşa, numai că nu şi-a dat seama pe loc. A mai stat vreo 20 de minute de ceartă, timp în care a trăncănit non-stop în timp ce filma, i-a dat una peste mână fostului deputat, apoi l-a îmbrâncit, iar în cele din urmă, după ce a primit un genunchi în testicule, l-a lovit cu pumnul atât de tare încât i-a rupt 7 dinţi şi i-a provocat un traumatism cranian. După care a mai stat la secţie câteva ore, apoi s-a dus acasă şi s-a culcat, după care s-a trezit că are mâna ruptă şi s-a dus să şi-o pună în ghips! Eu nu cred că există cineva pe lumea asta atât de idiot încât să pună botul la genul ăsta de vrăjeală de miliţian! Sper, cel puţin!

Mai zice Coarnă că miliţianul Ovidiu Andrei a suferit o fractură de deget în timp ce încerca să-l scoată afară pe Boureanu din maşină. Firesc, a fost întrebat de ce trebuia scos fostul parlamentar din maşină din moment ce el nu se afla la volan şi, deci, nu avea ce discuta cu Poliţia Rutieră. Răspunsul sindicalistului este o nouă flegmă în faţa oamenilor de bun-simţ din ţara asta: cică Boureanu nu a vrut să se legitimeze şi din acest motiv era necesar să fie scos din maşină pentru completarea procesului-verbal şi, eventual, pentru a fi dus la secţia de poliţie!

Numai minciuni şi abuzuri. Pe filmul publicat inclusiv de noi se aude clar cum li se repetă de mai multe ori, de către iubita lui Boureanu, că ei nu au actele la ei. Este legal să nu ai cartea de identitate la tine. Sancţiunea este doar o amendă, pentru că pur şi simplu îţi poţi uita actele acasă! Deci să înţelegem că, dacă Boureanu cobora din maşină, găsea actele sau ce? Plus că, în conformitate cu legea română, poţi să nu recunoşti un proces-verbal, poţi să nu-l semnezi, poţi să nu iei act de el. Tot ce pot face poliţiştii este să-ţi trimită procesul-verbal prin poştă!

Poliţistul bătăuş susţinea că-i face dosar de ultraj. Evident că, pentru că Boureanu  l-a claxonat şi pentru că a fluturat din mână, fără a exista vreo probă la dispoziţia agenţilor, nu se putea face un astfel de dosar, care oricum nu se face pe loc, ci de-abia a doua zi, sub coordonarea unui procuror!

Ce vreau să spun? Simplu: obligarea lui Boureanu să coboare din maşină împotriva voinţei lui de către un agent de la POLIȚIA RUTIERĂ este un abuz monstruos. Chiar şi poliţistul bătăuş este incapabil să-şi justifice public solicitarea atunci când Boureanu îl întreabă de ce trebuie să coboare din maşină şi să stea pe loc: „Pentru că aşa vrea poliţia!”. Dumneavoastră aţi mai pomenit aşa ceva? Niciun poliţist nu are dreptul să te oblige să faci ceva în afara cadrului legal, ceva fără rost, fără sens, fără utilitate!

O altă afirmaţie incredibilă pe care Coarnă a făcut-o la Antena 3 în slujba bătăuşului în uniformă este faptul că, de fapt, Boureanu avea dinţii rupţi mai de mult, în urma unui accident de ATV. Sindicalistul a spus că miliţianul nu i-a rupt deci dinţii, ci doar nişte implanturi! Aşa ceva??? Juridic, nu e nicio diferenţă! Sper că Dumitru Coarnă nu crede că, dacă unul are dinţii puşi, un agent de circulaţie are voie să-şi exerseze croşeele…

Şi ar mai fi ceva, ceea ce nimeni nu vrea să spună. Legitima apărare funcţionează perfect şi dacă agresorul este un poliţist în uniformă. Adică, bănuiesc că până şi adoratorii primitivi ai statului miliţienesc înţeleg că, dacă un poliţist te opreşte pe stradă şi te ia la palme, ai dreptul să-l loveşti şi tu!

În America atât de des invocată sunt sute de cazuri de achitare în care se spune că acuzaţii nu au făcut altceva decât „să reziste unei agresiuni nejustificate din partea poliţiei”.

În aceeaşi Americă, foarte mulţi poliţişti acţionează în forţă, dar la fel de mulţi nu mai apucă pensia deoarece sunt îndepărtaţi din poliţie pentru abuzurile comise!

Pe Facebook, miliţianul bătăuş pretinde că este Lucifer şi, în general, postează numai cretinisme! Dar, evident, asta nu contează absolut deloc pentru cei care cred că un organ cu doi ani de şcoală la Câmpina este Dumnezeu şi poate face cu tine instrucţie pentru că, nu-i aşa?, dacă vrea Poliţia…

D.M.D.

P.S. Ce trebuia făcut? Simplu. Pe loc, imediat după incident, înainte ca Boureanu să depună plângere la rândul său pentru că a fost vătămat corporal grav (pierderea dinţilor înseamnă, juridic vorbind, sluţire!), poliţiştii agresivi trebuiau suspendaţi până la finalizarea cercetărilor. S-ar fi dat un semnal că Poliţia nu vrea să fie Miliţia de tristă amintire. Din păcate, s-a pierdut trenul!

Lasa un raspuns