Cum şi-a dat MILIȚIA cu tesla în c…azul Boureanu!

12
27961

Pentru cei care credeau că România a devenit un stat democratic, trezirea la realitate a fost şocantă. MILIȚIA ceauşistă #rezistă în continuare, la aproape 30 de ani de la Revoluţie, şi continuă să abuzeze cetăţenii.

Nimeni nu-l apără pe Boureanu. Cu atât mai puţin noi! El a greşit şi plăteşte. Se află în arest preventiv pentru 30 de zile şi va fi trimis în judecată pentru ultraj. În cazul lui se va pronunţa instanţa de judecată, care în mod sigur îl va condamna la o pedeapsă privativă de libertate. Treaba lui, problema lui! Pentru că Boureanu este un privat! Greşeşte, plăteşte!

Problema gravă este că agentul Ovidiu Andrei, smardoiul de la Poliţia Rutieră, este protejat de sistemul represiv, ticălos şi odios din care face parte. Toţi miliţienii, securiştii şi, în general, toţi susţinătorii abuzurilor şi statului de drepţi au făcut front comun în jurul bătăuşului. Nu doar că-i justifică elogios comportamentul de brută, dar îl şi felicită public pentru reacţia de mardeiaş de cartier!

Să trecem în revistă principalele minciuni abjecte vomitate în spaţiul public de indivizi fără ruşine şi fără caracter de genul lui Dumitru Coarnă, sindicalistul care pare că doarme, mănâncă şi, în general, îşi duce traiul de zi cu zi la TV.

Am aflat că poliţiştii ar fi putut ignora faptul că Boureanu claxona şi le făcea semne cu mâna, dar, vezi doamne, s-au gândit că… „ce vor zice ceilalţi participanţi la trafic care vor vedea cum sunt ei trataţi?”. Să nu uităm, era ora 1.30 noaptea! Cine dracului a asistat la incident, de ce le-ar fi afectat imaginea un nene care claxona şi făcea gesturi nedefinite cu mâna din maşina lui? Au prezentat organele vreo dovadă că Boureanu le-a făcut semne obscene? O filmare, ceva? Un martor, ceva?

Să înţelegem că pentru orgoliul lor de purtători de pulane a fost mai convenabil să provoace şi să alimenteze un megaincident care se putea termina mult mai grav?

Miliţianul sindicalist Dumitru Coarnă, un personaj agresiv până la vomă, zice că bietul poliţist s-a trezit a doua zi că nu are doar degetul rupt, ci şi mâna stângă (deci nu aia cu care i-a rupt 7 dinţi şi i-a provocat un traumatism cranian lui Cristian Boureanu!). Vă daţi seama cum îşi bat miliţienii ăştia joc de noi? Cât de proşti ne consideră ei? Care va să zică, organul în cauză a suferit o fractură când Boureanu l-a lovit cu uşa, numai că nu şi-a dat seama pe loc. A mai stat vreo 20 de minute de ceartă, timp în care a trăncănit non-stop în timp ce filma, i-a dat una peste mână fostului deputat, apoi l-a îmbrâncit, iar în cele din urmă, după ce a primit un genunchi în testicule, l-a lovit cu pumnul atât de tare încât i-a rupt 7 dinţi şi i-a provocat un traumatism cranian. După care a mai stat la secţie câteva ore, apoi s-a dus acasă şi s-a culcat, după care s-a trezit că are mâna ruptă şi s-a dus să şi-o pună în ghips! Eu nu cred că există cineva pe lumea asta atât de idiot încât să pună botul la genul ăsta de vrăjeală de miliţian! Sper, cel puţin!

Mai zice Coarnă că miliţianul Ovidiu Andrei a suferit o fractură de deget în timp ce încerca să-l scoată afară pe Boureanu din maşină. Firesc, a fost întrebat de ce trebuia scos fostul parlamentar din maşină din moment ce el nu se afla la volan şi, deci, nu avea ce discuta cu Poliţia Rutieră. Răspunsul sindicalistului este o nouă flegmă în faţa oamenilor de bun-simţ din ţara asta: cică Boureanu nu a vrut să se legitimeze şi din acest motiv era necesar să fie scos din maşină pentru completarea procesului-verbal şi, eventual, pentru a fi dus la secţia de poliţie!

Numai minciuni şi abuzuri. Pe filmul publicat inclusiv de noi se aude clar cum li se repetă de mai multe ori, de către iubita lui Boureanu, că ei nu au actele la ei. Este legal să nu ai cartea de identitate la tine. Sancţiunea este doar o amendă, pentru că pur şi simplu îţi poţi uita actele acasă! Deci să înţelegem că, dacă Boureanu cobora din maşină, găsea actele sau ce? Plus că, în conformitate cu legea română, poţi să nu recunoşti un proces-verbal, poţi să nu-l semnezi, poţi să nu iei act de el. Tot ce pot face poliţiştii este să-ţi trimită procesul-verbal prin poştă!

Poliţistul bătăuş susţinea că-i face dosar de ultraj. Evident că, pentru că Boureanu  l-a claxonat şi pentru că a fluturat din mână, fără a exista vreo probă la dispoziţia agenţilor, nu se putea face un astfel de dosar, care oricum nu se face pe loc, ci de-abia a doua zi, sub coordonarea unui procuror!

Ce vreau să spun? Simplu: obligarea lui Boureanu să coboare din maşină împotriva voinţei lui de către un agent de la POLIȚIA RUTIERĂ este un abuz monstruos. Chiar şi poliţistul bătăuş este incapabil să-şi justifice public solicitarea atunci când Boureanu îl întreabă de ce trebuie să coboare din maşină şi să stea pe loc: „Pentru că aşa vrea poliţia!”. Dumneavoastră aţi mai pomenit aşa ceva? Niciun poliţist nu are dreptul să te oblige să faci ceva în afara cadrului legal, ceva fără rost, fără sens, fără utilitate!

O altă afirmaţie incredibilă pe care Coarnă a făcut-o la Antena 3 în slujba bătăuşului în uniformă este faptul că, de fapt, Boureanu avea dinţii rupţi mai de mult, în urma unui accident de ATV. Sindicalistul a spus că miliţianul nu i-a rupt deci dinţii, ci doar nişte implanturi! Aşa ceva??? Juridic, nu e nicio diferenţă! Sper că Dumitru Coarnă nu crede că, dacă unul are dinţii puşi, un agent de circulaţie are voie să-şi exerseze croşeele…

Şi ar mai fi ceva, ceea ce nimeni nu vrea să spună. Legitima apărare funcţionează perfect şi dacă agresorul este un poliţist în uniformă. Adică, bănuiesc că până şi adoratorii primitivi ai statului miliţienesc înţeleg că, dacă un poliţist te opreşte pe stradă şi te ia la palme, ai dreptul să-l loveşti şi tu!

În America atât de des invocată sunt sute de cazuri de achitare în care se spune că acuzaţii nu au făcut altceva decât „să reziste unei agresiuni nejustificate din partea poliţiei”.

În aceeaşi Americă, foarte mulţi poliţişti acţionează în forţă, dar la fel de mulţi nu mai apucă pensia deoarece sunt îndepărtaţi din poliţie pentru abuzurile comise!

Pe Facebook, miliţianul bătăuş pretinde că este Lucifer şi, în general, postează numai cretinisme! Dar, evident, asta nu contează absolut deloc pentru cei care cred că un organ cu doi ani de şcoală la Câmpina este Dumnezeu şi poate face cu tine instrucţie pentru că, nu-i aşa?, dacă vrea Poliţia…

D.M.D.

P.S. Ce trebuia făcut? Simplu. Pe loc, imediat după incident, înainte ca Boureanu să depună plângere la rândul său pentru că a fost vătămat corporal grav (pierderea dinţilor înseamnă, juridic vorbind, sluţire!), poliţiştii agresivi trebuiau suspendaţi până la finalizarea cercetărilor. S-ar fi dat un semnal că Poliţia nu vrea să fie Miliţia de tristă amintire. Din păcate, s-a pierdut trenul!

12 Comentarii

 1. Te rog, sa fim seriosi ce il tot pupati pe boureanu asta. Parerea mea: esti lovit lovesti e un instinct primar mostenit. Daca stam noi sa gandim ce e bine si ce nu, nimic din ce s.a intamplat acolo nu e corect. In primul rand si asta prea se crede buricul pamantului, e jmecher loveste politistul si vai acum el e traumatizat. Daca se purta ca un cetatean civilizat nimic nu se intampla. Asta e prostia se plateste. Da mai cauta si pe net sa vezi si in alte tari cum e in cazul in care lovesti organul si ai sa vezi ca e muuult mai rau ..citez “traim in romania si asta ne ocupa tot timpul”.

 2. Practic, poți sa nu ai actele la tine, dar el ca polițist nu are de unde sa știe cine ești sau sa te creadă pe cuvânt!

  Astfel ca, Boureanu a fost invitat în mod corect sa se dea jos din mașină iar următorul pas normal era sa fie condus la sediul politie Pt identificare! A avut el totuși o idee mai buna! :))

 3. Daca eram in alta tara acest idiot avea un glont in cap in secunda 2.
  Sa fim seriosi, legea e pentru toti. Toti trebuie sa se supuna.

 4. Pentru ca tot va place sa va legati de America, acolo boureanu avea toate sansele sa primeasca un glonte in cap dupa ce a lovit politaiul. E drept ca multi nu mai apuca pensia, dar unii si datorita faptului ca primesc ei un glonte de la smardoi de genul boureanului… Asa ca se merge pe principiul mai bine sa plinga ma-sa…
  Boureanu daca era asa ofuscat trebuia sa asculte cererile poliatiului, si a doua zi, daca se simtea lezat in dreptuei sa faca plingere sau sa-l dea pe politai in judecata.
  El insa a preferat sa faca pe gigi duru…

 5. Acelasi ziarist de 2 bani fara a citi legislatia si procedurile legale.. ma intreb daca te bloca BOUreanu in trafic si te batea, ce-ai fi facut? Chemai cumva politia printre pumnii si genunchii idiotului? Astfel de specimene(ca om nu are cum sa fie) nu au ce cauta in libertate.. a avut tupeul sa loveasca(nu o singura data un politist), dar ce-ar fi facut daca ar fi crezut ca trebuia sa il lasi sa treaca pe el(sau pe beibi) si te bloca in trafic si te lua la pumni…

 6. Pai care mana o are rupta ? aia cu care filma ? caci aia cu bubita de la degetel am inteles dar daca ne uitam pe filmari goriloiul , militianul smardoi , filmeaza fara probleme cu mana stanga … moasa aia facatoare de cale libera pentru o gravide … va dati seama in ce rahat putred de tara traim , bine nu tara … putreziciunile care o populeaza (marea majoritate) sa il considere pe ala erou pentru ceva ce este normal in alte tari (adica sa ajuti cetateanul intr-o situatie critica).Sunt pe net mai multe categorii de jegosi si anume : … ticalosii de militieni … javrele lor de neamuri puse sa comenteze … si cea mai importanta masa … masa de prosti facuti gramada , carora degeaba le explici ca procedural militianul ala infect si-a cautat acel sut in coaie , a instigat , si-a bagat pwla-n ea de procedura s.a.m.d Nu-mi irosesc timpul sa explic procedural unde s-a gresit pentru ca nu am cui … doar atat imi doresc … sa ajungeti in aceasi situatie sa se pisa un militian din asta arogant pe voi …( daca nu a si facut-o deja) … Iar dupa gandirea lui godina si goarnei de serviciu coarna … daca am fi la fel de prosti precum formele alea de viata am spune in loc de “bravo colegu” … Bravo Boureanu …

  • Dintii….erau poate slabiti de la praful de pe strada sau poate de la alcool. Strambati-va doar la un politist de la rutiera in Germania ( e de ajuns si doar sa te uiti lung) . Nu prea ai timp sa iti dai seama ce te-a lovit . Si nici nu stii de unde mai apar cativa sa iti incarce bateriile bazandu-se doar pe decizia colegului lor.

 7. Cum adica nu are nici o dovada ca la claxonat pe politai??? Pai dacă un politai sau mai multi îl vedeau pe așa zisul boureanu ca jefuieste o masina , sparge o banca sau violeaza pe cineva trebuiau sa scoată repede telefonul să-l filmeze tocmai după sa îl imobilizeze ??? De ce mai e pus politaiul in strada??? Sa aplice legea!!! Respec maxim pentru politai!!! Voi toți cei care țineți cu boureanu ce ați fi făcut ??? Ii cereati un autograf și îl duceati cu convoi pana acasă ???

 8. hai ca ati facut treaba buna cu articolul asta……. toti isi arata,, aprecierea,, pentru BOUreanu vostru……. sunteti penibili

Lasa un raspuns