Miss Autopsia, te cheamă puşcăria!

0
2665

După cum „Ziarul de Argeş” a anunţat în exclusivitate încă din noiembrie anul trecut, la Ștefănești s-a orchestrat, pas cu pas, o mizerie incredibilă.

Având în vedere nevoia de a se găsi o slujbă la stat pentru Lavinia Năstase, mai cunoscută drept Miss Autopsia (care, de proastă ce e, moare de foame!), primarul Ioana Jenica Dumitru şi Consiliul Local Ștefănești au recurs la o golăneală ieftină. Astfel, consilierii locali au aprobat înfiinţarea unui Centru Cultural la Ștefănești, urmând ca aici să fie angajată pe post de director numita Năstase Lavinia.

Pentru cine nu este la curent, Miss Autopsia a făcut totul, până la şantaj şi ameninţări pe faţă, pentru ca primarul Piteştiului s-o numească director la Centrul Cultural Piteşti. Fireşte, toate eforturile ei au eşuat având în vedere că nimic nu o recomandă pentru o astfel de funcţie, ea nefiind doar proastă şi incultă, ci şi nebună de legat!

Văzând că nu-i merge la Piteşti, Lavinia Năstase s-a reorientat spre Ștefănești, unde a identificat persoane mult mai uşor de manipulat şi, la nevoie, de intimidat!

Lucrurile stau însă foarte prost pentru întreaga gaşcă de conspiratori. Având în vedere că noi am scris de câteva ori până acum despre acest lucru, imediat după angajarea Laviniei la Centrul Cultural Ștefănești vom depune plângere penală pe numele primarului Jenica Dumitru şi al consilierilor locali din Ștefănești. Vom demonstra premeditarea întregii operaţiuni şi vom solicita intervenţia imediată a DNA! Este evident că şi Lavinia Năstase va suporta consecinţele, având şanse bune spre foarte bune pentru a ocupa funcţia de şefă de cameră la penitenciar.

Miss Autopsia, te cheamă puşcăria! Repet, eşti prea proastă ca să lucrezi vreodată la stat. Iar cei care vor încălca legea ca să te angajeze vor avea de-a face cu mine. Este o promisiune solemnă!

D.M.D.

Lasa un raspuns