Ziaristul lui Coteț își latră frustrările!

0
156

Potrivit academicianului Constantin Bălăceanu Stolnici, oamenii nașpa, cu fețe de ajutor de cric la service , n-au parte de sex. Nu de sex de calitate, pentru că la așa ceva nu visează, ci sunt ocoliți până și de femeile de genul Elenei Iagăr, care în general s-ar mulțumi cu ce pică!

O viață de frustrări, o sumă de regrete amare, zeci de ani în care prietenii lor, amicii lor, colegii lor s-au ajuns, au iubit, și-au achiziționat bunuri și au văzut lumea, au transformat aceste creaturi strâmbe pe toate planurile în susținători a tot ce nu merită vot, atenție, încredere, în apologeți ai altor ratați, de calibru superior.

Florin Silviu Negru este un trupete din gașca de impotenți ai lui Mihai Coteț. Impotenți politic, fiindcă au pierdut alegerile. Impotenți profesional, fiindcă scriu cu curul, scuzată să-mi fie expresia, pentru că alta mai nasoală n-am găsit.

Negru ăsta a mânzgălit ieri o vomă de articol : ,,Un fraier în fruntea Piteștiului!”. Se referă, cu o totală lipsă de talent, la primarul piteștenilor, Cristian Gentea.

De fapt, Florinache este și laș de pute pământul sub el, fiindcă nu-l înjură pe primarul ales al Piteștiului asumat, la vedere, ci preia o vorbă spusă de Cristian Gentea la conferința de presă : ,,Am fost fraier că nu am prezentat situația stațiilor de autobuz mai devreme, ca să fie clară implicarea lui Sorin Apostoliceanu și a restului consilierilor locali liberali.”

Primarul Gentea, ca de obicei, s-a comportat cu bun simț și responsabilitate, nevrând să recurgă la atacuri la persoană, la atacuri la familiile liberalilor (așa cum PNL a procedat în permanență de pe zeci de conturi false, dar și prin vocile candidaților săi!). A spus, în glumă, că a fost fraier că nu a reacționat mai ferm  la atacurile liberalilor.

Și, imediat, a fost taxat de Florin Silviu Negru, un jurnalist la fel de netalentat pe cât este de urât. (Dacă mă întrebați pe mine, este urât cu spume, dar se spune că fața este oglinda sufletului! Așa că totul devine cumva explicabil!).

Pe nimeni nu interesează, băi Coaie, demonstrația ta dezaxată! Faptul că bați câmpii nu poate fi însă o scuză, decât eventual ca să te pensionezi pe caz de prostie militantă!

Peste tot în lume, după ce a vorbit poporul, proștii tac dracului din gură! Ori piteștenii l-au ales pe Cristian Gentea. Din nou! De unde rezultă că au încredere în el și, atenție, micționează pe Coteț și trupa lui de flatulențe media!

Prin gura sclavetelui său urât și fără talent, Mihai Coteț îi face, aproape direct, proști pe piteșteni, care ar fi votat un fraier. Pe bune? Alte glume de boschetari mai aveți în program?

Ce plm este așa de greu să înțelegi mă, Coteț, că nu te vrem?! Că nu vei fi niciodată primarul Piteștiului?! Că dacă plătești proști, vei ajunge să pari un prost!?!

Băi, Coteț, Florin Negru al tău e mai urât ca Raluca Turcan demachiată!

Mi-a spus Iani Popa, la un proseco, că atunci când l-a văzut prima dată pe Negrito al tău a crezut că omul a crescut bătând mingea în curtea Reactorului nr.4 de la Cernobîl!

Când s-a dus Negru, cu mufa lui de figurant în The Walking Dead, să-și deschidă cont la bancă, s-au oprit până și camerele de supraveghere!

Când l-a văzut pe nasol Alina Gorghiu, zice lumea că a fost atât de șocată încât n-a mai avut chef de sex până a doua zi!

Indiferent ce mințiți voi și cum vă răspundem noi cu plăcuțe suedeze perfect calibrate, adevărul este unul singur : Sorin Apostoliceanu a semnat peste tot în afacerea stațiilor! Iar consilierii PNL au votat cu toții entuziast fiecare majorare de preț! Fără a mai vorbi că, în ședința Consiliului Local Pitești din 2015 în care a pornit toată treaba, Radu Perianu, fostul prefect PNL, era mare președinte de ședință!

D.M.D.

P.S. Piteștenii au ales un șef de promoție, un savant, un fizician. N-au vrut un Coteț la Primărie! Știu că turbați cu toții de frustrare. Dar dacă faceți liniște, o să auziți cum ni se rupe!