Vuvuzela de vară a lui Tudor Pendiuc, Elena Iagăr, a fost angajată recent de Gabriela Pendiuc la Şcoala Populară de Arte unde face instrucţie cu angajaţii!

0
884

14-dec-elena-iagar-pendiucÎn primăvară, „Ziarul de Argeş” semnala opiniei publice modul isteric în care o aşa-zisă jurnalistă, Elena Iagăr, făcea campanie fostului primar al Piteştiului, puşcăriabilul Tudor Pendiuc! Departe de deontologia jurnalistică, această femeie impertinentă, agresivă chiar, se bălăcărea cu cititorii postărilor sale pe facebook şi susţinea, fără niciun argument, că Tudor Pendiuc este cel mai iubit dintre piteşteni.

Între noi fie vorba, s-a văzut (şi) pe 11 decembrie, la parlamentare, că piteştenii nu dau doi bani pe fostul edil, acesta obţinând un ruşinos 6% la alegerile pentru Senat!

Ei bine însă, ce credeţi că s-a mai întâmplat cu Elena Iagăr, cea supranumită în vară „Vuvuzela lui Pendiuc”? Potrivit principiului „Dacă mă pupi în fund, nu mori de foame!”, Iagăr a fost angajată recent la Şcoala Populară de Arte din Piteşti, unitate condusă chiar de soţia lui Tudor Pendiuc, Gabriela Pendiuc!

Păi ce-aţi făcut, mă nene mă? Aşa, pe faţă? Plus că, potrivit angajaţilor, madam Iagăr face militărie cu ei din postura de mână dreaptă a doamnei Pendiuc Gabriela! În condiţiile în care acolo sunt angajate persoane cu experienţă, competente etc.

Ar trebui să vă fie ruşine!

Vom reveni!

D.M.D.