Vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, la Ziua Forțelor Terestre

0
109

Luni, 24 aprilie, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru BUGHIU, a participat la manifestările organizate de Garnizoana Pitești dedicate Zilei Forțelor Terestre, categoria de forțe ale Armatei României care cuprinde aproximativ două treimi din efective.

Din delegația Consiliului Județean Argeș au mai făcut parte și managerul de la Muzeul Județean Argeș, istoricul Cornel Popescu, și consilierul județean Vasile Negoescu Frîntură.

,,Pe 23 aprilie, în fiecare an, marcăm Ziua Forțelor Terestre.

Astăzi, este un motiv pentru a aduce o mulțumire în plus soldaților români care își desfășoară activitatea atât pe teritoriul statului nostru, cât și în afara României, în diversele teatre de operațiuni.

Este un motiv în plus să le aducem prinosul nostru de recunoștință celor care s-au jertfit pentru ca România să fie un stat independent și unitar. Cinste Armatei române! Cinste soldaților români!” – a transmis Adrian Dumitru BUGHIU, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș, cu ocazia acestei zile importante, marcate sub semnul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, patronul militarilor.