Vicepreședinte ALDE Andrei Gerea : La ora actuală, Mircea Diaconu are șanse foarte mari să ajungă în turul 2, în detrimentul candidatului PSD

0
157

D-na Dăncilă culege ceea ce a semănat în ultimele luni la îndemnul consilierilor domniei sale!
Viorica Dăncilă a preferat să ignore realitatea politică, a ignorat toate datele sociologice doar pentru a candida. În calitatea sa de președinte al PSD, dna Dăncilă a luat decizia de a sabota ideea de a avea un candidat comun. Acum va suporta consecințele propriei decizii în PSD și în plan politic.
ALDE a îmbrățișat ideea unui candidat căruia să îi acordăm sprijinul și care să beneficieze de o susținere cât mai largă. Un asemenea candidat are toate șansele să se opună actualului președinte. ALDE a înțeles că în aceste alegeri este nevoie de un candidat altfel, un candidat care să fie al tuturor românilor, care să semene cu românii. Acesta e Mircea Diaconu.
La ora actuală, Mircea Diaconu are șanse foarte mari să ajungă în turul 2, în detrimentul candidatului PSD.
Ambiția d-nei Dăncilă și dorința de a rămâne la putere a unora dintre apropiații domniei sale sunt cauze ale situației în care se găsește azi PSD.
Da, Mircea Diaconu poate atrage voturi de la PSD pentru că este un candidat al tuturor românilor, un candidat care nu reprezintă doar o anumită categorie a românilor.
Orice fel de sprijin, fiecare vot dat pentru Mircea Diaconu va conta pentru ca acesta să devină președintele de care românii au nevoie!