Valerică Spirea are tot sprijinul echipei PSD Argeș pentru a schimba în bine comuna Poiana Lacului!

0
97

O echipă puternică a PSD Argeș condusă de președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă a fost astăzi din nou în mijlocul cetățenilor din Poiana Lacului alături de Valerică Spirea, candidatul social-democrat la funcția de primar al comunei. Ion Mînzînă – candidat pentru un nou mandat de președinte al CJ Argeș – și Valerică Spirea au discutat cu cetățenii despre problemele cu care se confruntă, despre ce este de făcut în comună și despre proiectele PSD pentru dezvoltarea localității.

,,De curând au început lucrările de construire a unui nou pod la Poiana Lacului. Este numai unul dintre proiectele care prind viață la Poiana Lacului datorită muncii de echipă. PSD Argeș înseamnă o echipă performantă care îl va susține pe Valerică Spirea pentru dezvoltarea comunității.”, a declarat Ion Mînzînă.

,,Vin la Primăria comunei Poiana Lacului din dorința de a implementa proiecte reale de modernizare și de dezvoltare durabilă a localității. Îmi doresc o comună atrăgătoare și modernă în care concetățenii mei să simtă o îmbunătățire a condițiilor de trai. Cu sprijinul președintelui Ion Mînzînă și al parlamentarilor PSD voi accesa proiecte guvernamentale și europene în interesul locuitorilor din localitatea noastră.“, a declarat Valerică Spirea.

Din echipa PSD prezentă la Poiana Lacului au făcut parte deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, vicepreșdintele CJ Argeș Adrian Bughiu, senatorul Ovidiu Puiu, senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, consilieri județeni și locali. Discuțiile cu cetățenii au fost aplicate, oamenii spunându-și păsurile, iar echipa PSD a prezentat soluții și proiecte menite să ajute la dezvoltarea comunei și la îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Material publicat de GOLIATH COMUNICATION GROUP SRL – portal: www.ziaruldearges.ro, la comanda Partidul Social Democrat-PSD Organizatia Judeteana Argeș

CUI mandatar financiar coordonator: 21240002