Userista Elena Lasconi încearcă să preia cu japca, prin presiuni și scandal public, 23 493 de mp de la comuna Lerești și alte suprafețe de teren de la alte comune limitrofe Câmpulungului!

0
986

Anul 2023 a debutat, la Câmpulung, cu o nouă dovadă a faptului că, atunci când oamenii votează aiurea, au parte de patru ani de balamuc.

Caricatura useristă Elena Lasconi, neavând, ca de obicei, realizări pe care să le prezinte muscelenilor, s-a gândit să le ofere un nou scandal public.

De data asta, la doi ani de la debutul jalnicului și penibilului ei mandat la Primăria Câmpulung, această individă tupeistă și foarte sărac mobilată intelectual a descoperit că ….Primăria Lerești i-a furat 23 493 metri pătrați de teren (curți și construcții), imobil situat în strada Brașovului, nr. 1, proprietate unde funcționează Grupul Școlar Tehnologic ARO!

Ce? Cum? Ce face? Unde să vină ambulanța?

Exact, la primărie! Și eventual la o redacție din zonă, care-i ține isonul acestei primărițe descentrate la nivel logic și complet dezechilibrate la capitolul administrație, urbanism și legislație!

Terenul pe care își are sediul Grupul Școlar Tehnologic Aro aparține comunei Lerești, conform unui act normativ întocmit de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară în decembrie 2010 (cu respectarea prevederilor Legii cadastrului și publicității imobiliare nr. 7/1996),  în baza unui ordin al prefectului de Argeș, emis în luna august a aceluiași an . Actul a fost semnat de primarul PNL Călin Andrei care, în paranteză fie spus, s-a documentat și a văzut că terenul a fost al comunei Lerești și trebuie să-i revină acesteia.

Numai că a venit Elena Laconi, de la Pro TV, câștigătoarea concursului de gospodine la bucătărie, experta în chiftele și cârnați de Pleșcoi, care are o nouă abordare. O nouă viziune! Lupta ei, vorba unui austriac diliu cu mustăcioară!

Și anume să prăduiască terenurile tuturor comunelor din vecinătate, care au aparținut, ILEGAL, pe vremea comuniștilor, municipiului Câmpulung.

N-are cum așa ceva? Ziceți? Atunci n-o cunoașteți pe Elena Lasconi și nu înțelegeți ce noapte legislativă poate fi în capul unei useriste fanatice.

Edilul le-a spus jurnaliștilor că s-a dus vinerea trecută peste primarul din Lerești, Marian Toader, și i-a spus că trebuie neapărat să rezolve problema cu terenul. Și, de altfel, Toader nu este singurul strâns cu ușa, pentru că Lasconi are de gând să-i supună la presiuni pe toți primarii comunelor limitrofe, pentru a reîntregi proprietatea cedată în dauna Câmpulungului! Până și ziarista care semnează articolul își dă seama că așa ceva este imposibil, așa că își prezintă îndoielile. Publicăm facsimilul, ca să nu existe dubii!

Având în vedere poziția edilului de la USR via ,,Chefi la cuțite”, devine evident că primarii trebuie supuși unor controale psihiatrice severe! Repetate! Pentru că terenurile unor localități, deținute în baza legii, nu pot fi confiscate de un primar al unei localități mai importante pe baza faptului că așa vrea el, că știe el mai bine, că legea n-a fost aplicată corect (lucru pe care Elena Lasconi îl știe în calitatea ei de jurnalist de duzină cu zero experianță juridică și administrativă, care a câștigat o competiție la cratiță!).

De fapt, iată dovada irefutabilă a faptului că userista Elena Lasconi se crede cel puțin Buricul Pământului, un Mesia teleportat la Câmpulung dintre piftii și sos de usturoi, ca să facă dreptate! Ca să rezolve tot! Ca să repare tot! Ca să fie bine, să nu mai fie rău! Toți au fost proști, corupți, rău intenționați, numai ea este grasă și frumoasă, competentă, deșteaptă și sexoasă la creierul mic sau ceva!

,,De doi ani nu fac altceva decât ,,curățenie”…cel puțin, știu de ultimii 20 de ani. Nu știu ce greșeli au făcut cei dinainte. Nu fac altceva decât ,,curățenie” după ei. Fac ,,curățenie” în domeniul public care a fost ocupat abuziv de cine a vrut! Numai cine nu a vrut nu a pus stăpânire pe terenurile Câmpulungului!(…)Mi se pare incredibil ca, în loc să te lupți să păstrezi teritoriul tău, să fii de acord să cedezi comunelor din jur!

Băi, tanti Lasconi! Măi, regina jumărilor cu murături care ești tu primăriță de doi ani și nu pricepi nimic din nimic! Nimeni n-a pus stăpânire pe terenurile Câmpulungului! Erau terenurile comunelor limitrofe, pe care le-au deținut legal și, ce să vezi, le-au (re)primit tot în baza legii! N-ai cum să te lupți împotriva legii, pentru că voi, primarii, sunteți chemați să respectați legea, nu să-i puneți piedici!

Curățenie? Singurul loc unde ai făcut tu curățenie este bugetul Câmpulungului, pe unde ai trecut ca uraganul Katrina! Praf și pulbere a rămas în urma celor doi ani de mandat USR la conducerea municipiului!

Deocamdată, ne oprim aici. Cu promisiunea fermă că ,,Ziarul de Argeș” va sprijini categoric nu doar pe primarul de la Lerești, Marian Toader, ci și pe orice alt edil pe care-l va supune la presiuni doamna de la Chefi la Cuțite, doamnă care mai are doi ani la primărie. După care, cine știe, poate merge un pic la ….brutărie!

D.M.D.