Ziarul de Arges

Un număr de 6 unități de învățământ special din Argeș vor beneficia de echipamente digitale, materiale didactice și mobilier modern prin fonduri PNRR.

Proiectul cu titlul: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din subordinea Consiliului Județean Argeș și a CJRAE” depus de Consiliul Județean Argeș  a fost declarat eligibil de către Ministerul Educației.

„Este un proiect important prin care urmărim modernizarea infrastructurii instituțiilor de învățământ special și asigurarea unor condiții optime de studiu și dezvoltare, cu fonduri nerambursabile. Îmbunătățirea infrastructurii școlare este un obiectiv important al C.J. Argeș astfel încât procesul de învățare să fie aliniat cerințelor actuale și să corespundă nevoilor reale ale elevilor” – Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Valoarea totală a proiectului este de 2.979.964,68 lei cu TVA, din care valoare eligibilă este de 2.959.556,18 lei cu TVA, iar valoarea neeligibilă este de 20.408,50 lei cu TVA.

În cadrul proiectului mai sus menționat, se vor realiza următoarele investiții:

Proiectul ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ special din subordinea Consiliului Județean Argeș și a CJRAE” urmează să intre în Etapa II- evaluarea calitativă a proiectelor.

Exit mobile version