Tribunalul Argeş a suspendat hotărârea ilegală prin care grupul de consilieri USR-PNL a încercat să-l bage pe Sorin Apostoliceanu în AGA la SC Apă-Canal 2000

0
452

Secţia Civilă a Tribunalului Argeş a spulberat ieri visurile grupului majoritar din Consiliul Local Piteşti (USR-PNL) de a pătrunde cu încălcarea legii în Adunările Generale ale Acţionarilor de la SC Apă-Canal 2000 SA Piteşti şi SC Termoficare 2000 SA Piteşti.

Cei 13 consilieri USR şi PNL au adoptat cu ceva vreme în urmă, deşi li s-a explicat de nenumărate ori că încalcă legea, un proiect de hotărâre ilegal prin care au decis că doi dintre ei, Apostoliceanu Sorin (PNL) şi Barbu Miu (USR), vor face parte din AGA la cele două societăţi menţionate.

Între timp, profesorul Barbu Miu, văzând că actul a fost atacat în instanţă şi că sunt şanse foarte mari ca povestea să se termine rău pentru el/ei, a demisionat din CL Piteşti şi a decis să-şi aloce timpul liber şi pensia creşterii nepoţilor.

Profesorul Miu a decis bine, pentru că, iată, instanţa a blocat pentru moment accesul lui Sorin Apostoliceanu în AGA de la Apă-Canal, urmând ca grupul de consilieri să răspundă pentru ilegalitatea comisă civil şi posibil penal (vor fi sesizate organele abilitate ale statului în cel mai scurt timp!).

Tip soluţie: Admite cererea de suspendare

Soluţia pe scurt: Admite acţiunea. Dispune suspendarea executării HCL nr. 85/2021, cu privire la art. 2, art. 3 şi art. 4, până la pronunţarea instanţei de fond. Executorie. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul Argeş. Pronunţată azi, 07 iunie 2021, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.

Document: Hotărâre 381/2021, 07.06.2021”.

Vom reveni!

D.M.D.