Toți liberalii din România luptă pentru păduri parc, cu excepția prefectului Radu Perianu și a consilierul local Mihai Coteț, care sabotează în mod ticălos transformarea Pădurii Trivale într-o pădure parc de care să se bucure toți piteștenii!

0
132

O suprafață de peste 1.700 de hectare din jurul Brașovului va deveni pădure-parc

Comisia Tehnică de Avizare pentru Silvicultură (CTAS) din cadrul Ministerului Mediului a aprobat transformarea unei suprafeţe de pădure din municipiul Braşov din regimul clasic în păduri-parc, a anunţat, joi, secretarul de stat în MMAP Sorin Banciu, relatează Agerpres.

Proiectul este coordonat de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, realizat în colaborare cu Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea” şi susţinut de grupul liberal din Consiliul Local Braşov.

El vizează o suprafaţă de peste 1.700 de hectare de pădure din jurul oraşului.

Ziarul de Argeș a mai prezentat câteva zeci de cazuri în care păduri urbane din România au fost transformate în păduri parc, în fiecare caz cu susținerea reprezentanților PNL!

Reluăm, pe scurt :

  • La București, PNL a votat pentru transformarea Pădurii Băneasa în pădure-parc.
  • La Târgoviște, PNL a insistat permanent și a obținut amenajarea Pădurii-Parc Priseaca!
  • PNL Timișoara a anunțat public că a reușit transformarea zonei Pădurea Verde în cea mai mare PĂDURE-PARC din sud estul Europei!
  • PNL Vâlcea este pe ultima sută de metri în proiectul de a transforma Dealul Capela într-o PADURE- PARC de care se vor bucura toți cei din Râmnicu – Vâlcea și nu numai! Etc.

Numai la Pitești, două numități politice agresive, prefectul PNL Radu Perianu și consilierul local Mihai Coteț, vânzător de uleiuri auto, și-au dat mâna și sabotează administrația piteșteană, blocând transformarea Pădurii Trivale într-o minunată pădure parc, așa cum doresc piteștenii și așa cum a votat Consiliul Local Pitești, cu majoritate absolută (inclusiv cu votul a trei consilieri municipali aleși pe listele PNL : Gelu Tofan, Ana Stan și Tiberiu Irimia!).

După cum se vede, PNL Argeș este singura organizație liberală din România unde se acționează împotriva intereselor comunității, a cetățenilor, din considerente care țin strict de ambiția și frustrarea unor lideri defecți, care-i urăsc pe piteșteni pentru că nu i-au votat niciodată în ultimii 34 de ani!

Caricatura politică Mihai Coteț, șeful PNL Pitești, susține că foarte mulți locuitori ai Piteștiului sunt alături de el, în demersul lui abuziv.

Individul nu merită niciun răspuns, fiindcă este atât de penibil, încât nici colegii săi de partid nu-l susțin.

Ieri, după mai mult de zece săptămâni de minciuni, de instigare la proteste neautorizate, după sute de filmulețe pe tik-tok și youtube, doar 24 de persoane s-au alăturat protestului lui Coteț! Dintre care 20 erau membri PNL!

Ce rușine! Ce papagali! Ce silă, ce scârbă simt piteștenii când îi văd pe caraghioșii ăștia pretinzând că reprezintă pe cineva, că știu ei ce dorim noi, comunitatea!

Votul pentru voi nu va fi umilință, va fi dezastru!

D.M.D.