Teroare la Davidești: Beneficiind de „colaborarea” comisarului Florin Rotaru, useristul Fulgeanu Marius Constantin hărţuieşte cu sute de plângeri şi sesizări aberante familia primarului Alin Văduva!

0
2129

Începem astăzi o serie de anchete-dezvăluiri care au rolul să determine organele statului să se trezească dintr-o letargie nu doar inexplicabilă, ci şi periculoasă pentru ordinea de drept.

Viaţa unor oameni buni, a unor oameni serioşi, a devenit de circa opt-nouă ani un adevărat calvar. Un calvar căruia organele abilitate ale statului nu doar că nu-i pun capăt (deşi ar putea face asta extrem de uşor!), ci mai degrabă încurajează comportamentul aproape psihotic al unui individ.

Să cunoaştem, în primul rând, personajele. Victimele sunt primarul comunei Davidești, Alin Văduva, şi familia sa. Iar agresorul, pe multiple planuri, este un individ de la USR pe nume Fulgeanu Marius Constantin. Useristul se bucură de simpatia şi protecţia (prin inacţiune şi nu numai!) comisarului Florin Rotaru, şeful secţiei de poliţie Hârtiești. Poliţist care, deşi Fulgeanu s-a dovedit complet iresponsabil de-a lungul acestor ani (în sensul că a făcut zeci de plângeri penale şi sesizări absurde, toate neconfirmate şi respinse de organele sesizate, fie că a fost vorba de Parchet, ANAF, DIICOT, IGPR, Ministerul Mediului etc.), îi acordă credit de fiecare dată.

Pentru început, ca să nu creadă cineva că exagerăm noi când ne referim la activitatea compulsivă de denunţător psihotic a useristului Fulgeanu Marius Constantin, publicăm două facsimile.

Într-unul se face de râs iremediabil, fiind încunoştinţat de către Ministerul Mediului că a reclamat numai prostii, în sensul că absolut nimic din cuprinsul uneia dintre sesizările depuse nu s-a confirmat, persoanele şi firmele reclamate neavând nimic în comun cu acuzele aduse.

Fulgeanu – depistat de cei de la 112 că folosea nume false atunci când sesiza telefonic fapte inexistente!

Din al doilea facsimil, parte a unei ordonanţe emise de procurorul Cioară Hortensia Livia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, rezultă fără putinţă de tăgadă obsesia bolnavă, ura lui Fulgeanu Marius Constantin faţă de primarul Alin Văduva. În perioada martie 2013-noiembrie 2014, Fulgeanu a apelat de 10 ori numărul de urgenţă 112 în nume propriu şi de 6 ori dându-şi un nume fals, pentru a sesiza în fals furturi de lemne.

Până la urmă, poliţiştii l-au şi amendat o dată, deşi în mod normal ar fi trebuit să-l amendeze de fiecare dată, aşa cum se întâmplă în cazul tuturor celor care-şi bat joc de autorităţi semnalând infracţiuni inexistente. Mai ales că useristul a comis şi un fel de fals cu privire la identitate, dându-şi un nume fals, atunci când sesiza fapte penale inexistente, doar ca să-l şicaneze pe actualul primar!

Între timp, ca o paranteză, Fulgeanu a rămas şi fără arma pe care o deţinea legal, ca şi fără permis (lucru prezentat deja de „Ziarul de Argeş”!) pentru că umbla ca un sicario columbian cu puşca în portbagajul maşinii prin comună!

Sunt, trebuie să recunoaşteţi, semnele evidente ale unui comportament dezechilibrat, ca să nu folosim termeni mai gravi. Pentru că omul pare obsedat şi, cu trecerea timpului, obsesia lui împotriva primarului Alin Văduva şi a familiei sale s-a acutizat. S-a agravat până la limita în care se impune intervenţia autorităţilor!

Mai grav este însă că, imediat ce acest Fulgeanu Marius Constantin face o reclamaţie împotriva unor persoane din Davidești pe care el le consideră apropiate primarului, poliţiştii din cadrul secţiei de poliţie Hârtiești, coordonaţi de comisarul Florin Rotaru, descind şi-i cocoşează pe bieţii oameni cu amenzi de câte 5.000 de lei! Sunt multe astfel de cazuri, abuzuri cât casa, pe care vom începe să le prezentăm în serial.

În mod normal, un comisar de poliţie ar trebui să respecte legea şi să colaboreze cu primarul localităţii în interesul comunităţii, nu să devină instrumentul unui reclamagiu obsedat să le facă rău, prin orice mijloace, primarului şi familiei lui.

În perioada următoare vom prezenta situaţii incredibile. Telefoanele primarului, soţiei lui, fratelui acestuia şi chiar telefonul băiatului edilului au fost interceptate non-stop aproape 5 ani, la reclamaţiile inepte ale aceluiaşi Fulgeanu Marius Constantin. Fireşte, ca de obicei, nimic nu s-a confirmat, lucru rezultat din adresele primite de cei „ascultaţi” la finalul perioadei de supraveghere!

Vom prezenta, de asemenea, cum Poliţia Hârtiești, invocând ca argument legal punctul de vedere al lui Fulgeanu (?!!), l-a cercetat penal pe primarul Alin Văduva pentru că avea geamurile maşinii de culoare un pic mai închise, din fabrică!!!

Vom prezenta şi memorii ce vor fi depuse zilele viitoare la IPJ Argeş, respectiv IGPR, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi DNA. Pentru că la Davidești lucrurile au scăpat complet de sub control.

Vom reveni!

D.M.D.