Stelică Crăciun se laudă în birt la Mărăcineni că a devenit turnător, în echipă cu fostul poliţist Marius Aioanei!

0
908

Zilele trecute, celebrul scandalagiu argeşean Stelică Crăciun s-a mai dat o dată în stambă în stilul său caracteristic.

Aflat în cârciuma unui anume Deliu Victor, consilierul personal al primarului din Mărăcineni, Nicolae Dascălu, Stelică s-a lansat într-o serie de poveşti nemuritoare menite să-l facă să pară un fel de Escobar comunal în ochii consumatorilor de ţuică fiartă, vin ieftin şi alte poşirci, care-şi fac veacul în bodega cu pricina.

Printre realizările… viitoare ale lui Stelică se numără: în ianuarie 2022 îl va termina pe comisarul-şef Cristian Mihalcea, comandantul Poliţiei Mioveni, pe care s-a jurat că, într-o combinaţie neexplicată prea clar cu comisarul-şef Gabriel Gherghe, îl va lăsa fără comandă. Apoi se va prezenta regulat „la sediul vechi” (adică la DGA ) alături de un alt nefericit, ex-comisarul-şef Marius Aioanei, fiindcă au multe de spus.

Ca să lămurim un pic lucrurile, pentru că Stelică Crăciun le cam încurcă, trebuie spus că el are un comportament gen „musca la arat”, în sensul că îşi arogă merite inexistente în luptele purtate între şefi din poliţia argeşeană. Stelică chibiţează, încercând să impresioneze auditoriul său, în genere matrafoxat şi cu IQ subunitar, când, în realitate, în ianuarie 2022 îi expiră prelungirea activităţii comisarului-şef Mihalcea. Lucru care era cunoscut încă din ianuarie 2021, când i s-a acordat prelungirea! Deci nu! Ce se va întâmpla, deşi nu e nimic bătut în cuie, se va întâmpla, fără să conteze absolut deloc ce vrea Stelică Crăciun!

Treaba cu denunţurile este adevărată însă. Atât Stelică, cât şi Aioanei toarnă tot ce prind, tot ce-şi mai aduc aminte, ca să scape cu pedepse reduse din moment ce ambii au dosare grele. Penale!

În rest, problema lor rămâne DNA. A lui Aioanei, fireşte, fiindcă Stelică Crăciun nu se califică. El rămâne la stadiul de smardoi comunal, cu ameninţări, agresiuni, şantaje sau ce naiba mai comite el când se plictiseşte. (Dosarul este pe rolul instanţei!)

D.M.D.

P.S. Trebuie să fim corecţi. După logica lui, Stelică Crăciun face şi politică la nivel înalt. Confirm că am văzut la lideri politici judeţeni, parlamentari, vârfuri ale administraţiei etc., zeci de mesaje de la acest domn, mesaje la care însă nimeni nu s-a obosit să răspundă. Ar fi un pic de râs dacă n-ar fi mai mult de plâns!