Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti – sufocat de lăcomia medicului USR Constantin Camelia şi de incompetența protejatului PNL Radu Tudosie!

0
3119

Începem astăzi o campanie de dezvăluiri menită să-i lămurească chiar şi pe cei mai sceptici dintre argeşeni cu privire la motivele pentru care această pandemie inexistentă de Covid-19 este menţinută artificial, împotriva interesului general.

Dincolo de interesele transnaţionale şi de cele guvernamentale, care colaborează perfect pentru impunerea a ceea ce ei numesc „Marea resetare”, trebuie scos în evidenţă aportul ticălos al unei pături importante a sistemului medical la instalarea unui climat de teroare în rândul cetăţenilor, care sunt sufocaţi cu propagandă mincinoasă şi bombardaţi cu ştiri şi informaţii apocaliptice fără niciun fundament.

Dezastrul din Argeş, cu un număr important de victime, este imputabil unui duo penibil de politruci liberali: fostul prefect Emanuel Soare şi fostul director medical Gabriel Copciag. Ei au adus celebrul TIR ATI unde au decedat 90% dintre pacienţi, trataţi abominabil şi parcă lăsaţi să moară, ei au gestionat complet defect cazurile de Covid care au ajuns la SJUP, ei au supervizat o adevărată întrecere socialistă în inventarea de cazuri de infectaţi, de foarte multe ori fără ca persoanele să fie măcar testate (cu complicitatea altor defecţi de la DSP).

Toţi aceştia vor răspunde cu libertatea, vă garantez! Dosarele sunt în lucru, faptele sunt certe, iar scadenţa va veni curând.

Deocamdată însă, astăzi vorbim despre altceva. Despre imposibilitatea instaurării unui climat de normalitate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti din cauza opoziţiei (motivate financiar!) a unor cozi de topor liberalo-useriste care confirmă acum adevărul unui vechi proverb românesc: „Câinele nu pleacă niciodată de la măcelărie de bună voie!”.

În momentul de faţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, un grup de angajaţi cu funcţii cheie încearcă din răsputeri să ţină în viaţă teroarea Covid-19. Chiar dacă sunt zile întregi în care n-a existat nici măcar un caz, foamea de bani a acestor personaje, care primesc sporuri de 85% din salariu pentru că, vezi Doamne, tratează bolnavi de Covid, nu poate fi potolită.

Deloc întâmplător, cei mai disperaţi după bani, cei mai siniştri talibani care susţin menţinerea la infinit a restricţiilor şi a secţiilor dedicate Covid sunt persoane cu apartenenţă sau afinităţi la USR şi PNL.

Spre exemplu, doamna Camelia Constantin, medic şef de secţie Boli Infecţioase Adulţi, USR-istă fanatică, doamnă care face în această perioadă un scandal monstru pentru că s-a decis mutarea secţiei Covid la Pneumologie! Mutarea este logică şi corectă din moment ce, de luni bune, în Argeş nu prea mai există cazuri de infecţie cu deja celebrul coronavirus, iar boli infecţioase şi pacienţi care suferă de ele sunt cu duiumul.

Numai că, din păcate pentru doamna doctor Constantin şi echipa ei, prin mutare se pierd sporurile Covid de până la 85% pe care ei ajunseseră să le considere, cumva, dreptul lor exclusiv, pe termen nelimitat.

Ori, cum salariul doamnei doctor Camelia Constantin ajungea, cu sporul menţionat, la aproape 35.000 de lei, în timp ce o asistentă ajungea să câştige lunar peste 11.000 de lei, este de înţeles de ce s-a pornit acest scandal medical. Scandal care nu are ca motiv pacienţii şi tratamente mai bune pentru aceştia, ci doar salarii cu adevărat nesimţite pentru apostolii Covid-19.

Managementul SJUP a decis, din respect pentru banul public irosit la presiunile unui număr redus de cadre medicale, reducerea sporurilor de la 85% la 75%, bani însă care urmează să fie primiţi pentru TIMPUL EFECTIV LUCRAT!

Este corect, legal şi de bun-simţ! Pentru că nu poţi primi salarii cuprinse între 25.000 şi 35.000 de lei în condiţiile în care, săptămâni întregi, nu a existat niciun caz de Covid-19! Deci, ajunge cu banii primiţi degeaba!

Numai că în poză a băgat capul şi eterna şi fascinanta Doina Fănică, lider sindical SANITAS Argeş, creaţia celebrului sindicalist puşcăriaş Marius Petcu, şpăgar arestat şi condamnat pentru mită!

În calitate de simpatizant PNL, Doina Fănică a colaborat perfect cu fosta conducere PNL a SJUP când a reuşit să-şi aducă băiatul, Radu Tudosie, în superfuncţia de şef serviciu Managementul Calităţii Serviciilor de Sănătate (M.C.S.S.).

Dacă sindicalista Fănică nu ştie altceva decât să facă scandal pentru sporuri, deşi salariile sunt cu adevărat mari, iar unele de-a dreptul nesimţite, băiatul ei este exemplul tipic al unui promovat pe criterii exclusiv politice. Până şi liberalii îl consideră „leneş şi incapabil”, dar l-au susţinut datorită influenţei incontestabile a mamei lui în lumea medicală argeşeană, unde SANITAS încă are un cuvânt de spus!

Radu Tudosie este un incompetent de top. Când i s-a cerut să-şi facă treaba, în speţă întocmirea documentaţiei necesare pentru obţinerea acreditării Ciclul 2 a SJUP (acreditare necesară pentru încheierea contractului cu Casa Asigurărilor de Sănătate!), omul a dat din colţ în colţ timp de aproape cinci luni (martie-iulie a.c.).

Acum, când riscă sancţiuni pentru incompetenţa sa militantă, Radu Tudosie solicită aducerea unei firme de consultanţă care să elaboreze documentaţia. Un lucru de neacceptat din moment ce Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti are angajaţi, coordonaţi chiar de Radu Incompetentul Tudosie, care ar trebui să facă exact acest lucru!

Conducerea spitalului nu poate şi nu va accepta solicitările acestui exponent deficitar al liberalismului pe pile şi relaţii, deoarece, de fiecare dată, până şi proiectele cu finanţare europeană ale unităţii medicale s-au realizat cu forţe proprii. Evident, asta înainte ca liberalii să-l aducă în funcţie pe acest Radu Tudosie!

Vom reveni! Cu dezvăluiri absolut spectaculoase. Financiare de data asta!

D.M.D.