Social-democrații argeșeni, din nou în mijlocul gospodarilor din Țițești, Domnești și Suseni!

0
111

Pentru locuitorii din trei comune din Argeș, ziua de ieri a fost una care a îmbrăcat haine de sărbătoare. Este vorba despre localitățile Țițești, Domnești și Suseni.

Ca de fiecare dată, și în această zi de sărbătoare echipa PSD Argeș a fost în mijlocul gospodarilor din cele trei comune.

Din echipa PSD Argeș au făcut parte  deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, primarul orașului Mioveni Ion Georgescu – prim-vicepreședinte PSD Argeș, vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, subprefecții Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu, primarii Vasile Leau de la Boteni, Cristian Dică Hristu de la Vlădești, Constantin Oancea de la Mușătești, Nicolae Pană de la Coșești, Eugeniu Pătru de la Pietroșani, Cristian Enescu de la Valea Iașului, Ionel Moloiu de la Hârsești, consilierii județeni Vasile Negoescu, Cristina Popa, Bogdan Bălan, Monalisa Ioniță, Marilena Ionescu, Ramona Șerban, președintele PSD Câmpulung Georgel Mădulărea, secretarii tehnici Andreea Călinescu Oner și Augustin Tudoreci, precum și reprezentanți ai TSD Argeș.

Vicepreședintele Marius Nicolaescu le-a oferit câte o Diplomă de Excelență primarilor din cele trei comune și a subliniat faptul că dezvoltarea ține doar de succesul unei bune colaborări în plan administrativ și politic.

La mulți ani cu sănătate și împliniri pentru gospodarii din Țițești, Domnești și Suseni!