Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale: M-am simțit tare bine în mijlocul alor noștri – românii din Regatul Spaniei!

0
111

Le-am ascultat poveștile de viață, le-am răspuns punctual la problemele pe care ni le-au ridicat și le-am transmis că pot conta de fiecare dată pe Ministerul Muncii și Solidarității Sociale prin atașații săi pe probleme de muncă și sociale.

Dorința mea este ca românii din Diaspora să revină acasă. Dar, indiferent de care este opțiunea dânșilor, trebuie să știe că Ministerul Muncii și Solidarității Sociale le este mereu alături. Am constatat eu însămi cât de apreciată este prezența atașaților pe probleme de muncă și afaceri sociale ai MMSS în Regatul Spaniei.

Colegele noastre, doamnele Anca Mihaela Pricop și Cristina Florea, sunt la dispoziția românilor din Spania pentru a le proteja drepturile.

Le mulțumesc pentru profesionalism, implicare și dăruire!

Sunt tare mândră de rezultatele profesionale demonstrate deja aici de către  românii care trăiesc și muncesc în Spania, de respectul de care se bucură în societatea spaniolă și de legătura puternică pe care o au cu țara mamă!