Simona Bucura-Oprescu, deputat PSD de Argeș: Iohannis își bate joc de români!

0
16

Cum este posibil ca președintele Klaus Iohannis să îl nominalizeze pe Dacian Cioloș, președintele USR, pentru funcția de premier?

Cioloș, cunoscut pentru că a condus în 2016 așa-numitul „Guvern Zero” din cauza slabei performanțe, este liderul unui partid de 15% în continuă scădere!

Probabil Iohannis își închipuie că românii au uitat de dezastrul din precedenta guvernare Cioloș:

– La capitolul fonduri europene, acolo unde Cioloș și colegii săi se visează experți, au fost zero. Un memorandum discutat într-o ședință a Guvernului tehnocrat arăta că absorbția fondurilor structurale din ciclul financiar 2014-2020 era 0%. Zero!

– Guvernul Cioloș a modificat Codul Penal și Codul de procedură penală prin Ordonanță de Urgență, ceea ce era neconstituțional;

– Tot Guvernul Cioloș și Raluca Prună se fac vinovați și de legea recursului compensatoriu, care a dus la eliberarea a peste 16.000 de deținuți, mulți dintre ei foarte periculoși (peste 2.000 dintre ei erau acuzați de omor și omor calificat, alții pentru viol sau pornografie infantilă);

– 100.000 de români au fost înșelați de guvernul Cioloș care a mințit că este nevoie de 6 milioane de euro pentru ca statul să cumpere opera „Cumințenia Pământului” a lui Brâncuși; statuia nu a fost cumpărată, iar oamenii nu și-au mai primit banii înapoi!

– Tot Guvernul Cioloș îi certa pe români pentru faptul că nu mai munceau pe „doi lei”, refuzând creșterea salariului minim la 1.200 de lei.

Pe el îl vreți prim-ministru, domnule președinte?

PSD nu va vota niciodată un Guvern Cioloș! Cîțu nu a fost dat jos pentru ca în locul lui să vină un premier „Zero”!