Şerban Valeca nu poate fi liderul PSD Argeş.

0
383

Şerban Valeca nu poate fi liderul PSD Argeş. Şi nici nu merită!

serban valeca
În chiar prima zi după ce un săptămânal mizerabil a publicat nişte înregistrări trucate atribuite preşedintelui Florin Tecău, senatorul Şerban Valeca ieşea la rampă cu acuzaţii extraordinar de virulente la adresa preşedintelui CJ Argeş care, la acea vreme, era şeful său direct pe linie de partid.
E o mizerie, este ceva inacceptabil!”, tuna Valeca moralist, ca numai după câteva ore să solicite, în discuţii private, susţinere pentru numirea sa ca preşedinte interimar după îndepărtarea lui Tecău. Bineînţeles, oferind funcţii şi promisiuni de colaborare ulterioară.
Astăzi, când este criticat în termeni mult mai eleganţi în PSD Argeş (decât cei în care îl înfiera el pe Tecău!), Şerban Valeca îşi iese din minţi şi, secondat de susţinătorii săi, alături de care a conspirat pentru vacantarea postului de preşedinte al filialei, ameninţă cu excluderi din partid. Aşa ceva nu este nici corect, nici de acceptat pentru membrii de partid care vor să facă politică, nu să fie sclavii unui dictator de mucava!
În zilele următoare, „Ziarul de Argeş” va publica o serie de articole, extrem de documentate, prin care va demonstra că senatorul Şerban Valeca nu poate fi liderul PSD Argeş. Şi nici nu merită acest lucru!
Şerban Valeca a făcut toate lucrurile negative, ca să nu le zicem încă altfel, pe care le reproşează altora. Şi, cu toate acestea, pare să se strecoare de fiecare dată printre responsabilităţi şi vinovăţii, reuşind să scape neatins.
În mod normal, fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui. Ca şi pentru inacţiunile lui. Iar „Ziarul de Argeş” va fi, din nou, singura publicaţie care va îndrăzni să scrie împotriva marionetei perfecte, susţinute de toată lumea!
D.M.D.