Ziarul de Arges

Senatorul UNPR Iulian Cristache – un Mister Bean al politicii argeşene!

Senatorul UNPR Iulian Cristache – un Mister Bean al politicii argeşene!

Poate fi cineva din clasa politică argeşeană mai penibil ca Gigi Dinescu, noua stea a PNŢCD? Mult timp am crezut că nu. Ne-am înşelat! Senatorul Iulian Cristache, preşedintele UNPR Argeş, îl face pe Dinescu la capitolul aberaţii când şi cum vrea el.

Chestionat de săptămânalul „Ancheta”, care susţine sus şi tare că „se prefigurează o migraţie în masă a PSD-iştilor către UNPR”, acest Cristache nu le spune jurnaliştilor să se odihnească mai mult, să nu mai stea la soare şi să nu mai bea mai mult decât pot duce. Dimpotrivă, senatorul cică a confirmat pregătirile pentru marea migraţie!!!

Ceea ce nu spune senatorul Pinocchio este pentru care motiv un social-democrat ar trece la UNPR!? În Argeş (ca de altfel mai peste tot în ţară!), UNPR nu va trece de 5% şi deci nu-i poate oferi nimănui funcţii de consilieri municipali, consilieri judeţeni sau parlamentari. Singura lor şansă – şi pentru asta se trag sfori, nu glumă! – este să participe la toate alegerile pe listele PSD. De aici rezultă faptul că pesedişti importanţi ar pleca de la PSD la UNPR doar pentru a candida pe listele PSD! Nu e tare?!

În fine, omul atâta poate, atâta face. Iar UNPR a înlocuit un plictisitor arogant ca Georgiu Gingăraş cu acest vorbăreţ căruia îi place să bată câmpii şi să-l concureze pe Mister Bean!

Apropo, domnu’ Cristache, miniştrii din Cabinetul Ponta nu vor să treacă la UNPR Argeş? Sau măcar Mugur Isărescu?

Ca o previziune, la alegeri UNPR Argeş va lua mai puţine voturi ca în era Gingăraş. Pentru că argeşenii s-au săturat de chifle şi fonfleuri!

M.D.

Exit mobile version