Senator Cristina Stocheci: Trebuie să salvăm vieți și trebuie să salvăm locurile de muncă ale oamenilor

0
45

În aceste zile, în Parlamentul României, împreună cu colegii mei, am avut întâlniri cu reprezentanții Federației Sanitas, temele de discuție fiind axate pe problemele sistemului sanitar românesc, la acest moment. Vom dezbate împreună cele mai relevante cauze ale situației existente și soluțiile.

Drumul e greu și anevoios. Dar merită, merită din plin! Voi lucra onest. În fiecare zi. Prioritățile momentului sunt pandemia și criza economică. Trebuie să salvăm vieți și trebuie să salvăm locurile de muncă ale oamenilor. Vă promit că toate astea nu vor rămâne simple postări pe Facebook!

Nu sunt în Parlament pentru a ocupa un fotoliu. Nu am știut niciodată cum este să stai fără să faci treabă. Tot timpul am căutat soluții, alternative. Nu am acceptat niciodată că nusepoate. Se poate! Se poate, dacă înțelegi nevoile oamenilor. Și eu mereu mi-am dorit să le înțeleg. Din viața reală, nu din statistici și din rapoarte.

Viața m-a pus în situația de a îmi asuma anumite poziții de răspundere. Am înțeles să gestionez aceste funcții cu decență, onestitate, integritate și ambiție. În Parlament reprezint interesele voastre, prin dăruire, implicare și muncă. Pentru mine fiecare leu din salariu, cu atât mai mult cu cât este din bani publici, trebuie să fie muncit.

Cu drag de oameni!

Cu drag de argeșeni!