Șeful PNL Pitești, frustratul Mihai Coteț, minte cum respiră! Din nou!

0
201

Bănuiesc că toți cei care-l cunosc Mr. Bean îl știu și pe omologul lui piteștean, Mihai Coteț, șefu’ PNL Pitești și mare comerciant de uleiuri auto.

Da, exact, este vorba de ăla care se fotografia în solar în costum și cămașă albă (semn fie că este el prost făcut grămadă, fie că-și consideră electoratul format din idioți!). Hai că n-aveți cum să nu-l știți! Este nenea cu bărbuță și față de vânzător de biblii care se filmează de cinci ori pe zi pe lângă semafoare, trepte și diverse instituții, turuind incoerent nasoale despre tot și toate.

Lui nu-i convine nimic, el ar putea să facă totul de 69 de ori mai bine, el știe, el poate, el înțelege, el simte totul înainte să se întâmple.

Este atât de tare încât, săracul de el, n-a fost în stare să-l învingă pe Gelu Tofan în alegerile pentru șefia PNL Pitești, fiind nevoie de intervenția doamnei și stăpânei lui politice, Alina Gorghiu, ca să ajungă și el pe funcție. O funcție politică, firește, fiindcă tot Tofan este viceprimar la Pitești, nu Coteț! (Aici o fi și numele de vină, că totuși nici măcar Destinul nu poate permite ca un viceprimar să poarte numele Coteț!).

Hai să-i dăm cuvântul, că îl facem de râs după!

,, Mihai Coteț: ,,Proștii plătesc taxe și impozite mai mari, iar deștepții umflă organigrame și sparg banul public!(…)

Nu doar mediul privat și cetățeanul de rând vor suporta povara reducerii deficitul bugetar. Și la stat se vor face reduceri de cheltuieli, prin desființarea sau comasarea de servicii și prin înghețarea posturilor vacante – așa au anunțat oficialii guvernamentali. În teritoriu se întâmplă exact invers! Administrația PSD face angajări pe bandă rulantă și înființează servicii noi, spornind, astfel, presiunea pe bugetele locale.

După ce la Consiliul Județean Argeș majoritatea PSD a votat înființarea a 55 de noi posturi, la Primăria Pitești, majoritatea primarului PSD urmează să voteze înființarea a 15 posturi, plus crearea de noi servicii. (…) Iată, din start, se crează o serie întreagă de posturi de directorași care vor fi remunerați consistent. ”

Mamăăăă, cum le zice! Parcă ar fi la un concurs de minciuni, faza pe municipiu!

În primul rând, băi Coteț, tu poți să stai liniștit, că nu te numeri printre proștii care plătesc taxe și impozite mai mari! Prost totuși, s-ar putea, că dacă nici tu nu te cunoști, atunci cine? Dar impozite mai mari? Îți mai aduci aminte cum te băteai cu pumnii în pieptuleț că statul te abuzează când îți cere nu știu câte miliarde de lei vechi? N-ai vrut să plătești vreo patru ani, până te-a obligat instanța! Tu crezi că toți suntem ca cei 6,9% piteșteni care cred în tine, măi Pinocchio?!

În rest, minți băi Coteț! Ca o beșniță!

Consiliul Județean nu a înființat 55 de posturi și, deci, nu va angaja 55 de persoane. Pentru că legea nu permite, angajările la stat fiind interzise!

Nu ți-e mă rușine? Oamenii au explicat de multe ori, să priceapă și ăia mai grei de cap, ca tine! Nu se fac angajări! Vrei să-ți deseneze cineva?! Ai nevoie de meditații?

Minți, cu nesimțire, și când spui că, prin transformarea unor birouri în servicii, vor apărea noi posturi de directorași la Primăria Municipiului Pitești! Râde lumea de tine, măi, liberalule! Serviciile sunt conduse de șefi de serviciu, nu de directori! Directorii conduc direcții, iar noi direcții nu vor apărea!

Din cauza ta, băi Coteț, apare dezinformarea și manipularea în comunitate! Pentru că, tu și alții ca tine, nu sunteți în stare de nimic. Ați condus 3 ani Consiliul Local Pitești și nu vă puteți lăuda cu absolut nimic! Cu nici o realizare!

Ați făcut doar scandal, ați pus doar bețe în roate, v-ați comportat ca niște golani politici!

Anul viitor, primarul tău, Cristian Gentea, va obține de la piteșteni un nou mandat. Pentru că a făcut, pentru că face și pentru că merită!

Tu, băi Coteț, o să fii poreclit, după vot, Monica Lewinski! Pentru că piteștenii o să-ți dea altceva, nu voturi!

Bine, pa!

D.M.D.