Ziarul de Arges

Se asfaltează DJ 731D, Dârmănești, Valea Nandrii

De mâine, vineri, 7 iunie 2024, vor începe lucrările de modernizare a drumului județean 731D, Dârmănești, Valea Nandrii. Astăzi, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, a primarului Emilian Ciolan și a echipelor de specialiști a avut loc predarea amplasamentului.

Pe lângă asfaltarea propriu-zisă a drumului, pe o lungime de 2,8 kilomentri, vor fi amenajate 248 de accese la proprietăți, podețe, șanțuri betonate.

Investiția este realizată din bugetul Consiliului Județean Argeș și va fi executată prin Regia Județeană de Drumuri Argeș.

Modernizarea  infrastructurii rutiere a reprezentat o prioritate pentru Consiliul Județean Argeș. În ultimii patru ani, s-au modernizat, la standarde europene, peste 200 de kilometri de drumuri județene, s-au construit sute de poduri și podețe de acces la gospodăriile oamenilor, s-au amenajat și betonat șanțuri, s-au făcut trotuare. Consiliul Județean Argeș a avut cele mai mari proiecte pe infrastructură rutieră din regiunea Sud-Muntenia.

Exit mobile version