Schimb de bune practici între Consiliile Județene Argeș și Sibiu

0
23

La începutul acestei săptămâni, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu, și o echipă de funcționari din cadrul Direcției Strategii, Sinteze Proiecte cu Finanțare Internațională s-au întâlnit cu omologii de la Consiliul Județean Sibiu.

Delegația de la Consiliul Județean Argeș a fost primită de vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca, administratorul public al județului Sibiu și funcționari din cadrul Direcției Strategii și Proiecte.

Am purtat discuții punctuale, în special de ordin tehnic, privind problemele întâmpinate în implementarea proiectelor cu finanțare europeană, modificările legislative și modul de aplicare a acestora în vederea realizării investițiilor de interes județean. De asemenea, a fost pusă în discuție Strategia celor două județe pentru perioada 2021-2030. Ne-am exprimat deschiderea spre viitoare colaborări între cele două administrații județene, deoarece considerăm că numai împreună, în special, prin schimburi de bune practici, putem realiza proiecte majore pentru comunităţile noastre.”, a declarat vicepreședintele C.J. Argeș, Marius Nicolaescu.

Echipa de la Consiliul Județean Argeș a efectuat și o vizită în teren la două obiective de investiții derulate în Sibiu cu fonduri europene.