Schiloada porno a luat-o razna: Lavinia Năstase a turbat şi face spume la gură insultând şi ameninţând pe toată lumea!

0
2025

12-dec-lavinia-nastase-1Când aud vorbindu-se de Lavinia Năstase, eu unul simt o scârbă copleşitoare. Şi nu doar pentru că am instantaneu în faţa ochilor imaginea unui femei urâte ca dracu’ şi afectate iremediabil de o prostie puturoasă, ci şi pentru că această muiere isterică este mai rea decât o căţea turbată. (Umblă vorba în târg că doctorii i-au interzis acestei creaturi veninoase să doneze sânge, pentru că beneficiarul transfuziei riscă să moară pe loc!)

În ultimele două luni, scârba asta mi-a bălăcărit prieteni dragi, mi-a înjurat amici, a vomitat fiere şi ticăloşie în fiecare zi ca o posedată! A inventat, a insultat, a orăcăit ca o broască râioasă pe la uşile cabinetelor lor. Unuia chiar i-a adus de ziua lui un capac de WC roşu. (Lavinia, nu trebuia, zău. Toţi ştim că mănânci căcat, petardă expirată ce eşti!)

12-dec-lavinia-nastase-2În fine, ce vrea de fapt hidoasa asta? De ce face spume la gură mai ceva ca un closet vidanjat sub presiune? Pur şi simplu a vrut să ajungă şi ea director. Iniţial la Teatrul „Al. Davila”, ulterior la Centrul Cultural Piteşti. Evident că aşa ceva nu se putea întâmpla niciodată, pentru că nu poţi fi director de instituţie de cultură dacă ai un IQ subunitar şi singura ta legătură cu actul de cultură a fost să dai cu capul în buric pe Vivaldi!

Aşa că, văzând că nici preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, nici primarul Piteştiului, nici alţi demnitari judeţeni nu vor să încalce legea pentru ca ea, Miss Autopsia, să ajungă director la stat, Lavinia Năstase a început să-i toace sistematic, să-i înjure în public precum o pirandă nesimţită. Numai că nici aşa n-a rezolvat nimic, pentru că nu este prima dementă care crede că, dacă-şi pune poalele-n cap şi face ca sirena lui Vasile Roaită, obţine ce vrea…

Se impun câteva concluzii.

În primul rând, vei avea nişte sărbători foarte stresante, băi Muma Pădurii! Pentru că ne-ai atras atenţia şi te vom face vedetă. Adică nu vei mai fi doar proastă şi urâtă, vei ajunge şi celebră!

În al doilea rând, dacă mai îndrăzneşti să jigneşti familia cuiva scriind mizerii oribile fără ca persoanele vizate să aibă legătură cu spaţiul public sau cu frustrările tale de schiloadă frigidă, o să beneficiezi de 12-dec-lavinia-nastase-3egalitate de tratament. O să povestim noi, cu talent şi determinare, despre relaţia ta cu singurul român care l-a cunoscut bine pe Burebista, singurul care s-a îndurat să-şi facă pomană cu tine şi să te ajute să te… multiplici!

În al treilea rând, te-am iertat de două ori până acum, la rugămintea unor persoane la care ţin. Nu se va mai întâmpla! Hai, fă o încercare, vuvuzelă descentrată!

Trebuie să recunosc, astăzi ai avut noroc. Românii au votat corect şi sunt în toane bune! Mâine însă o să-mi treacă!

D.M.D.

P.S. S-a înţeles că vom reveni, nu-i aşa?