Sărbătoare la Davidești!

0
106

Duminică a fost Ziua Comunei Davidești, motiv de bucurie și mândrie pentru întreaga comunitate.

Alături de primarul Alin Văduva și de gospodarii din Davidești au fost și ministrul Muncii și Solidarității Sociale, deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, deputatul Remus Mihalcea, directorul adjunct al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, Eduard Dima, subprefectul Bogdan Minciunescu, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Dumitru BUGHIU și primarii din comunele Boteni, Vulturești și Priboieni – Vasile Leau, Liviu Poșircă și, respectiv, Sorin Lupu, precum și consilierii județeni Monalisa Ioniță și Diana Lupaș.

,,Bine v-am regăsit, oameni frumoși! Mă bucur că ați venit în număr mare și în acest an la sărbătoarea dedicată dumneavoastră! Suntem aici din respect pentru dumneavoastră și pentru domnul primar Alin Văduva. Este un primar destoinic, implicat și profesionist. Felicitări și la mulți ani sănătoși!” – Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

,,Fiind oameni deștepți de aici de pe Valea Argeșelului, v-ați luat un primar gospodar și este important  să țineți de el, de Alin Văduva! Este important ca împreună, colegii consilieri locali și aparatul primăriei să fiți uniți pentru binele comunei. La mulți ani!” – Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

În semn de apreciere, președintele Ion Mînzînă a oferit primarului Alin Văduva și Consiliului Local Davidești o diplomă de excelență pentru activitatea desfășurată în administrația locală și pentru contribuția adusă la dezvoltarea culturală, economică și socială a localității.

La mulți ani, Davidești!