Primarul Baicea de la Costeşti şi-a tras un apartament la Piteşti, i-a cumpărat garsonieră fiului la Bucureşti şi un VW Golf!

0
1550

Săracii bugetari bogaţi:

Primarul Baicea de la Costeşti şi-a tras un apartament la Piteşti, i-a cumpărat garsonieră fiului la Bucureşti şi un VW Golf!

Poate vă mai amintiţi, dragi cititori, cine este cel mai odios traseist din istoria sudului judeţului. Îl cheamă Ion Baicea şi a reuşit uluitoarea performanţă de a trece în doar câţiva ani de la PRM la PD, apoi la PDL, după care a vrut la PMP, dar a sfârşit la PNL. Deocamdată!

Ei bine, acest individ este cercetat în prezent de DNA într-un dosar de corupţie. Dar nu despre acest dosar vom scrie astăzi, fiindcă avem alte lucruri de dezvăluit despre acest ex-cirac al Elenei Udrea!

Ion Baicea este un individ care întotdeauna s-a văitat că este sărac lipit. Că n-are bani nici să trăiască de pe o zi pe alta. De fiecare dată „Ziarul de Argeş” a demonstrat lipsa de sinceritate a acestui băsist fan al lui Bachus! Când am prezentat opiniei publice un hectar de teren pe care Baicea îl deţinea la Buzoeşti, primarul s-a scuzat într-o manieră penibilă, susţinând că… a uitat să-şi treacă bunul în declaraţia de avere! Nu l-a crezut nimeni…

14 aug-baicea apartament 1 De atunci însă, edilul s-a învăţat minte. Spre exemplu, între timp şi-a cumpărat un apartament la Piteşti, în cartierul Prundu (blocul B9, sc. B, ap. 6). Apartament care figurează pe numele soţiei lui, Baicea Dorina, şi este închiriat. Sperăm că, bineînţeles, cu respectarea formelor legale (contract de închiriere înregistrat la DGFP Argeş şi, evident, impozitul plătit!). De data asta l-a trecut în declaraţia de avere.

Ce n-a explicat însă Baicea este cu ce a cumpărat apartamentul. De unde a avut zecile de mii de euro necesare. Din salariul lui de primar de orăşel, care nu a depăşit probabil 3.500 lei lunar? Să fim serioşi!

De asemenea, ar mai fi c14 aug-baicea apartament 2âteva lucruri pe care bugetarul miliardar Ion Baicea are obligaţia să le lămurească.

Cu ce bani i-a cumpărat băiatului garsonieră în Bucureşti şi VW Golf?

S-a deplasat vreodată la domiciliul socrilor, în localitatea Polovraci (undeva lângă Târgu-Jiu), cu maşina instituţiei? Dacă da, este legal aşa ceva?

Ce caută la pensiunea din Călineşti a fostului edil al comunei Nicolae Gavrilescu? Doamna Baicea ştie?

Despre bazinul de înot din Costeşti, despre afacerile de la Piaţa Costeşti, despre dispariţia echipei de fotbal Unirea Costeşti şi despre alte lucruri nu grave, ci foarte grave vom scrie în săptămânile următoare.

D.M.