„Salvatorul” vrea să se întoarcă la locul faptei: Consilierul local USR Ionuţ Gherase – membru în trupa care a căpuşat ani buni Apă-Canal 2000, ducând-o în pragul falimentului!

0
562

După cum am promis, începem astăzi seria dezvăluirilor menite să-i prezinte piteştenilor pe reprezentanţii USR din Consiliul Local în adevărata lor lumină. Pentru că, departe de a fi nişte uşi de biserică, salvatorii vieţii din CL Piteşti au un trecut care ar fi trebuit să-i ţină departe de banul public. Cu orice preţ!

Ionuț Gherase, inginer şi salvator al României în timpul liber, pare obsedat de Apă-Canal 2000 SA, furnizorul de apă potabilă şi canalizare al municipiului reşedinţă de judeţ!

Când îl auzi cu câtă virulenţă îl atacă pe Mihai Marinescu, directorul general al societăţii, ai zice că nu există paznic mai bun la uşa banului public decât junele Gherase de la USR. Intervin însă două probleme care-i afectează credibilitatea în mod decisiv: minte ca la festival şi, practic, el este lupul care vrea să fie paznic la stână!

Da, chiar aşa! Pentru că, pe vremuri, Ionuț Gherase a făcut parte din gaşca unui individ care a căpușat Apă-Canal ani buni, prăduind-o de milioane peste milioane de euro. Este vorba de Teodor Cudalbu, director al SC Euro Construct Edilitar 2008, societate-satelit a Apă-Canal 2000 SA!

Printre apropiaţii lui Cudalbu se număra la acea vreme un tânăr inginer pe nume Ionuț Gherase, care manageria o altă companie, SC INSTAL ANTREPRENOR TOTAL SRL. Firmă care, n-o să credeţi, era şi ea agreată de SC APĂ-CANAL 2000 SA, de unde încasa morman lună de lună!

Între ianuarie 2010 şi septembrie 2011, adică timp de un an şi nouă luni, Ionuț Gherase a fost conectat la robinetul banului public! Speră astăzi că vremurile bune (pentru el!) se vor întoarce.

Aşa ceva nu trebuie permis în veci! Pentru că gaşca din care făcea parte şi consilierul local Ionuț Gherase aproape a falimentat la acea vreme Apă-Canal 2000, o societate de interes vital pentru municipiul Piteşti şi locuitorii săi!