Salvatorul are grave probleme la dosar: Deputatul USR Ionuţ Moșteanu a trecut prin şcoală ca gâsca prin apă! A început o facultate la care a renunţat, pretinde că a terminat alta „la o particulară de care-i este ruşine” şi nu este în stare să arate o diplomă de licenţă!

0
2205

Imediat ce preşedintele Klaus Werner Iohannis a exploatat în interes personal tragedia de la „Colectiv” aducând la putere Guvernul Cioloș (rămas în istorie ca Guvernul ZERO!), pe scena politică din România şi-a făcut apariţia un bizar.

Ionuț Moșteanu, căci despre el este vorba, a ajuns peste noapte secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Să nu credeţi că a fost ales pentru că era o somitate în domeniu. Ori pentru că patrona o firmă de transporturi de succes. Sau măcar pentru că lucra în domeniu! Nici vorbă!

Emblematic pentru acel guvern de nefericiţi incompetenţi, selecţia s-a făcut pe motiv de… hobby comun! Şi asta n-o spunem noi, care putem fi suspectaţi de subiectivism, o spune chiar bietul Moșteanu, într-un moment de sinceritate uşor oligofrenă exersată pe facebook.

Cică după numirea Guvernului Cioloș, el, Moșteanu, i-a scris ministrului Transporturilor de la acea vreme, Dan Costescu, că ar vrea şi el să ajute. Îl cunoştea, aţi ghicit, fiindcă aveau un hobby comun! Ăla l-a chemat, au stat puţin de vorbă, după care l-a angajat pe post de consilier ministerial.

Ca la nebuni, este? Cum naiba să angajezi pe cineva doar pentru că aveţi pasiuni comune? NU se poate aşa ceva! Probabil că Ionuț Moșteanu şi-a pus diplomele pe masă şi l-a impresionat pe ministru.

Greu de crezut. Pentru că Ionuț Moșteanu este doar un activist #rezist cu gura mare, nu un intelectual cu studii complexe. Chiar el recunoaşte, parţial ce-i drept, într-unul dintre printurile pe care le publicăm astăzi, că în 1992 a intrat la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Pe care a abandonat-o ulterior, că-i era greu să fie şi student, şi angajat! De unde rezultă că omul ţine la tăvăleală ce nu s-a văzut!

Zice că a absolvit mai târziu „o particulară” cu care nu se mândreşte, unde a terminat „management”. Numai că… n-a terminat nimic! Minte ca Plicuşor Ban când vorbea de „fratele lui”, Câine de la Orăşelul Copiilor! Pentru că, potrivit răspunsului universităţii pe care-l publicăm astăzi în facsimil, instituţia nu a eliberat diplome de licenţă pentru specializarea „management”!

Sincer, omul ar putea avea totuşi o diplomă de licenţă. Dar una cu probleme grave de tot pentru care ar putea face un sejur forţat la Colibaşi! Pentru că deputatul USR susţine că a terminat Facultatea de Management la Universitatea Athenaeum Bucureşti, instituţia care precizează negru pe alb că nu a eliberat NICIO DIPLOMĂ la specializarea invocată de Ionuț Moșteanu! Despre licenţă, useristul bâlbâie ceva de Bioterra!

Da, exact. Acea Bioterra! Aia unde procurorii au făcut ravagii şi i-au reţinut pe rector, prorectori, decani, secretare etc. fiindcă vindeau diplome de licenţă (şi) cu 500 de euro! Deci Moșteanu se află la o răscruce: fie minte ca o panaramă (folosim aici o licenţă Nicușor Dan!) şi nu are nicio diplomă, fie şi-a cumpărat o astfel de diplomă de la Bioterra, ca să intre şi el în rândul intelectualilor! Practic, cum o dă, tot rău iese. Pentru el!

Totuşi, asta este cea mai mică „neregulă” la acest fanatic politic de rit nou, pe care piteştenii au micţionat cu jet la alegerile locale! Omul are o serie de probleme grave la care va fi obligat să răspundă curând, atât în faţa opiniei publice, cât şi în faţa anchetatorilor, astfel încât o diplomă falsă va fi… pistol cu apă!

Amuzant este faptul că, şi vom dovedi asta în perioada următoare, Ionuț Moșteanu se aseamănă cu deputatul Cătălin Rădulescu Mitralieră când vine vorba de atitudinea faţă de banul public. De fapt nu că se aseamănă, sunt unu la unu! Copii în oglindă! Doi politruci de care electoratul ar trebui să se dezică cu scârbă!

Citiţi „Ziarul de Argeş”, pentru că numai aici aflaţi adevărul despre urmaşii lui Marx, Engels şi Stalin de la USR Argeş!

D.M.D.

P.S. Miercuri, dezvăluiri exclusive despre modul pervers în care Ionuț Moșteanu a distrus politic, organizaţional şi funcţional USR Argeş!