Psihopata Lavinia Năstase îl apostrofează public pe Ciurea de la Curier TV: „Spune-mi tu, boule…!”

0
925

15-dec-lavinia-nastase-1Recunosc, sunt bulversat. În postări publice, unele dintre ele pe pagina de facebook a unuia dintre viceprimari, creatura care răspunde la numele de Lavinia Năstase arată în continuare o răutate extremă. Înjură în continuare demnitari pentru că aceştia îi ignoră dorinţa de a ajunge director pe bani publici, vomită fiere şi insulte la adresa unui domn, Ciurea Constantin, de la Curier TV etc. Face de fapt ce ştie ea mai bine, îşi pune poalele în cap şi se comportă ca o pirandă slinoasă după ce a tras pe nas!

Vitejia însă nu ţine mult, pentru că, într-un mesaj trimis ieri, schiloada porno îmi cere să nu mai scriu despre ea… fiindcă nu-i place! Super argument, nu-i aşa? Gata, m-ai convins! O să-ţi cerem şi scuze, pentru că tu eşti delicată şi sensibilă, mânca-te-ar „Bălăceanca”!

Lăsând gluma la o parte, trebuie să revin un pic mai apăsat! Şi… e ultima oară când folosesc un limbaj relativ decent. Ar trebui să ţii cont de asta, paraşută isterică!

Deci!

Din partea noastră, poţi să ajungi şi preşedintele Venezuelei. Ne doare în cot. Poţi să ajungi şi ajutor de cric la service! Poţi să emigrezi sau poate să te ia dracu’! Nu ne pasă! Ce ne deranjează foarte mult este că tu, ca o capră râioasă în călduri, năvăleşti peste oameni cu funcţii importante în acest judeţ, răcneşti ca o dementă prin secretariate ca să fii primită, deşi n-ai nimic 15-dec-lavinia-nastase-2de spus, iar respectivii au treabă, îi ameninţi că scrii despre ei şi despre familiile lor etc.

După cum ţi-am mai spus, de fiecare dată când mai faci aşa ceva ţi-ai câştigat dreptul să apari la noi pe site de trei ori. Pentru că noi suntem generoşi! Sper că te-ai lămurit că suntem oameni de cuvânt! Şi nu uita un lucru: putem s-o ţinem aşa ani în şir, pentru că eşti o persoană de care este greu să-mi fie milă. Cel mult scârbă!

Am înţeles că te placi foarte mult şi eşti încântată de ce vezi atunci când te admiri în oglindă. Dacă ai vorbit serios, fugi repede la oftalmolog. Ai nevoie de operaţie! Zici că-ţi place când te numim schiloadă? Perfect! Şi nouă!

Serios vorbind, Lavinia, să nu pui la suflet răutăţile presei! Tu eşti atât de inteligentă încât pari foarte proastă! Eşti atât de frumoasă încât orice bărbat care te-ar vedea goală ar considera homosexualitatea drept o binecuvântare! Eşti fermecătoare, mirobolantă şi sexoasă ca o vomă!

Ai spus că eşti cunoscută în toată România. Că eşti celebră! Paradoxal, ai avut dreptate! Chiar că eşti celebră! Iar mâine, cu lux de amănunte, vom încerca să le arătăm argeşenilor care sunt motivele acestei celebrităţi!

D.M.D.