PSD Piteşti şi-a bătut propriul record electoral, iar Cătălin Rădulescu s-a dovedit la fel de nesimţit cum îl ştiam cu toţii!

0
419

13-dec-psdDespre PSD Argeş nu am ce scrie acum când se dau toţi de ceasul morţii să-i pupe în fund pe câştigători. Noi am prezis 62% şi am fost aproape!

Un rezultat corect, corespunzător aşteptărilor, determinat de lucrurile foarte importante pe care PSD le-a făcut pentru acest judeţ. Cine nu pricepe despre ce-i vorba va rămâne nelămurit, pentru că noi scriem pentru oameni inteligenţi!

Practic, PSD nu a avut adversar în Argeş, după cum bine a observat preşedintele executiv al organizaţiei, Cristian Gentea. Liberalii au excelat doar la capitolul laudă de sine, unde s-a evidenţiat doamna Olimpia Doru. S-a evidenţiat doar oral, pentru că la vot liberalii au fost varză!

Ar mai trebui evidenţiat, dincolo de rezultatul excelent al PSD Piteşti, care şi-a bătut propriul record din vară, ieşirea de netolerat a deputatului Cătălin Rădulescu, cel care ieri, după conferinţa de presă a PSD Argeş, a bruscat-o verbal şi a ameninţat-o pe jurnalista Liliana Costache de la Instituţiile Statului!

Ca să fie clar, orice jurnalist are dreptul să întrebe orice crede de cuviinţă, nu doar ceea ce le convine unor aleşi. Dacă eşti deranjat, ai posibilitatea să taci, nu să înjuri ca un birjar.

Deci deputatul Cătălin Rădulescu a prejudiciat din nou imaginea PSD Argeş, după ce în vară a complotat cu Tudor Pendiuc, iar luna trecută a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare! Poate ar fi totuşi cazul ca, din martie, să ia o pauză din politică! (A bon entendeur, salut!)

D.M.D.