Protejatul Alinei Gorghiu, Ando de la Albota, găzduiește pe contul său injurii nu doar la adresa primarului Ion Dumitru, ci și a doamnei Marilena Bărață, de la Curier TV, care este numită ,,sugătoare pesedistă”!

0
140

Liberalii argeșeni au, în acest moment, în marea majoritate a localităților, rezultate cu o singură cifră în sondaje.

Cu alte cuvinte, sunt praf! Agonizează din punct de vedere politic. Asta pentru că folosesc și promovează oameni fără studii, mincinoși, cu anturaje de derbedei care insultă și nu respectă nici reprezentanții autorității publice locale și nici măcar femeile!

Roland Florian Dumitru este un băiat cu 12 clase care locuiește în Bradu, trăiește la Pitești și vrea să fie primar la Albota. Vrea cam mult, este? În Albota, e cunoscut ca Gigel din Urlați în San Diego! Este iubit cum era iubit Saddam Hussein de kurzi!

Roland al nostru, pentru anturaj Ando, este un băiat frustrat și confuz. Frustrat pentru că, deși are doar 12 clase și lucrează pe un post de operator PC la un birou de cadastru, se prezintă în mod fals ca un absolvent de învățământ superior :,,Am studiat la ECTS-Economía cometului turismului si serviciilor la Universitatea din Pitesti”.  N-ai studiat, măi Ando! Pentru că și dacă ai trecut pe acolo ca prin superbul videoclip al panaramelor Nicolae Guță și Don Genove (idolii tăi din adolescență!), nu se pune. Facultatea ori o faci, ori n-o faci! Nu există: am doi ani de facultate! Capisci?!

Șeful cu 12 clase al liberalilor de la Albota se victimizează, pretinde că primarul comunei Albota îl jignește când îl face mincinos și îi reproșează atacurile golănești de pe facebook.

Nu te-a jignit niciodată mă, pui de brătian care ești tu ofuscat! Pentru că tu și prietenii tăi, golanii tăi, nu-l respectați deloc pe primar, deși este unchiul tău! Când Ion Dumitru câștiga Primăria Albota și începea lungul drum de transformare al acestei comune într-o perlă a mediului rural argeșean, tu nici nu începusei cariera de ….în Elveția!

Tu nu-ți respecți nici unchiul, nici primarul, nici partidul din care faci parte, când te prezinți în audiență fără șosete, cu gleznele goale, de parcă te-ai duce pe terasă. În audiență la primărie nu ești la piață, trebuie să te comporți ca un om educat, cu bun simț!

Apoi, cum de permiți asociatului tău de la firma de cadastru să vorbească ca un golan, nu doar cu primarul, pe care l-a numit mumie care urmează să crape, ci și cu doamna Marilena Bărață, de la Curier TV, pe care a numit-o sugătoare pesedistă! De ce nu i-ai șters măi, Ando, comentariile, pentru că sunt făcute la postarea ta?! Rezultă că ești de acord cu ele!

Și tu, și ăla, ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte să mai jigniți doamne care ar putea să vă fie mame! Pentru că e riscant să vorbiți de funie în casa spânzuratului, dacă mă înțelegeți!

Nimeni nu are emoții în ceea ce te privește. Nu sari de 9% la vot, nici dacă vine Florin Cîțu cu marfă în comună!

Ești un anonim până și pe facebook, având în vedere că ești liderul unei organizații politice din Albota. Ai o medie de 25 de like-uri la postări, dintre care 22 sunt de la persoane care nu locuiesc în comună.

Adică…nimănui nu-i place de tine! Nimeni nu vrea să te voteze! Lumea nici măcar nu te citește, pentru că scrii la fel de fluent pe cât de bine se exprimă Raluca Turcan, cearșaful lui Stolojan! Theodor Stolojan, ca să nu faci vreo confuzie!

În viață, se spune că dacă bine faci, bine găsești! Ori, tu nu faci deloc bine! E păcat, că ești un tânăr care ar fi putut ajunge un manelist de succes sau ceva, având în vedere cercul tău de interes, bazat pe triunghiul Florin Salam – Nicolae Guță – Don Genove!

Revenim! Pentru că nu te vad înțelept să renunți la jigniri, presiuni și să interzici golăniile prietenilor tăi deficitar educați!

D.M.D.