Ziarul de Arges

Propaganda electorală ILEGALĂ a PNL la Câmpulung, demascată de presa centrală! Vinovată? Alina Gorghiu, cine altcineva?

Site-ul G4Media a dezvăluit, în exclusivitate, o nouă mizerie comisă de PNL în Argeș:

,,Peste 100 de elevi din liceele din Câmpulung Muscel au fost aduși la restaurantul unui lider PNL local, unde le-au vorbit candidații liberali la primărie și Consiliul Județean Argeș!

Un număr mare de elevi de liceu din Câmpulung – peste 100, potrivit unor estimări – au fost aduși, în aprilie, la un restaurant din localitate pentru o întâlnire la care au luat parte reprezentanți-cheie ai PNL Argeș – Norris Marcu Măgeanu, candidatul liberal pentru postul de primar al orașului, respectiv Radu Perianu, candidatul partidului pentru postul de președinte al Consiliului Județean Argeș.

Întâlnirea de la cârciumă a fost orchestrată cu ocazia unei vizite desfășurate în zonă de doi miniștri liberali, anume Ligia Deca de la Educație și Alina Gorghiu de la Justiție, aceasta din urmă fiind și președinta PNL Argeș, în prefața campaniei electorale pentru apropiatele alegeri locale.

Ministra Deca spune, într-un răspuns pentru Edupedu.ro, că întâlnirea „cu tineri” a fost organizată de Prefectura Argeș, iar ea a luat parte în calitate de invitat al colegei de guvern, ministra Justiției Alina Gorghiu”

Înțelegeți? Ce așteptări să ai de la niște Golani, de la niște trișori ordinari, de la un partid care nu pare istoric, ci tot mai mult isteric?

Și cu toate acestea, PNL va fi umilit de electorat la Câmpulung, așa cum va fi, de altfel, umilit la vot pe 9 iunie în toate localitățile județului Argeș!

Rușine PNL Argeș, rușine Alina Gorghiu! După ce ți-ai dat singură peste botic cu dicționarul ortopedic, iată că acum pui din nou Argeșul pe lista județelor unde politrucii PNL își fac de cap și încearcă să ducă propaganda lor politică în licee, doar doar or mai obține câteva voturi!

Mizerabil!

D.M.D.

Exit mobile version