Ziarul de Arges

Primul pas spre pușcărie a fost făcut! Conducerea ROMSILVA confirmă în fața instanței : Directorul Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu, a folosit acte false în procesele intentate presei argeșene care i-a demascat fărădelegile și abuzurile comise!

După investigații care s-au întins pe mai mulți ani de zile, după publicarea a zeci, dacă nu chiar sute de articole în care am prezentat opiniei publice dezastrul provocat și patronat de directorul Direcției Județene Argeș, Armand Chiriloiu, am sesizat conducerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor cu privire la existența unui adevărat grup infracțional organizat format la nivelul D.S. Argeș sub conducerea celui numit, aidoma capilor mafioți, ,,don Armando”.

La sesizarea noastră, un grup format din specialiști silvici de marcă din cadrul Corpului de Control al ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor a descins la sediul Direcției Silvice Argeș, în vara anului 2020, unde a efectuat un control de fond. Concluziile raportului nr. 20503/CA/01-10-2020 depus la cabinetul ministrului de atunci, Costel Alexe, sunt uluitoare:

Am fost acționați în instanță, eu și colegii mei de la Jurnal de Argeș, de către directorul Armand Chiriloiu, care a prezentat în apărarea sa un document, adresa nr. 12 998 / 01-03-2021 (15 pagini de minciuni și dezinformării!) pe care directorul general al RNP ROMSILVA, Teodor Țigan (mandat până la 31 decembrie 2021) o înaintează ministrului Tanczos Barna și  prin care, practic, îl spală de toate păcatele, abuzurile și infracțiunile comise pe șeful Direcției Silvice Argeș.

Nu intrăm în amănunte cu privire la modul complet penibil și aberant în care s-a apărat de acuzații Armand Chiriloiu și în care l-a apărat fostul lui șef, Teodor Țigan. Le vom lua pe rând, toate ,,argumentele” în zilele următoare, ca să vedeți cum își bat ăștia joc de legi, de pădurile statului și de banul public.

Deocamdată, vă prezentăm dovada irefutabilă a faptului că la ROMSILVA și la Direcția Silvică Argeș a funcționat, pe vremea directorului general Țigan, amicul lui don Armando, un cartel al fărădelegilor! O mână spăla pe alta și, amândouă, obrazul!

La solicitarea instanței (Judecătoria Pitești), actualul director general al RNP ROMSILVA, Daniel Nicolăescu, a trimis o adresă (nr. 1668 / 13-02-2023 ) prin care, (lovitură de teatru!), informa că deja celebra adresă (nr. 12 998 / 01-03-2021) semnată de predecesorul să la conducerea Regiei, Teodor Țigan, și folosită în procesele intentate jurnaliștilor de către Armand Chiriloiu este FALSĂ! Adică nu a fost emisă de RNP ROMSILVA, iar numărul de înregistrare al documentului este purtat, în realitate, de o adresă înaintată Consiliului de Administrație al Regiei, și conține organigrama Direcției Silvice Dâmbovița!

Deci, avem de-a face cu infracțiunile de fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals! Pentru care vor răspunde în fața procurorilor și, ulterior, în fața instanței de judecată, atât Teodor Țigan, cât și don Armando, (încă!) șeful Direcției Silvice Argeș.

Urmează noi dezvăluiri, absolut incredibile!

D.M.D.

Exit mobile version