Primim la redacţie: Poliţia Mioveni – sub presiunea grupării Aioanei-Gherghe

0
2396

25 Martie. Buna Vestire şi Ziua Poliţiei Române!

Aceste două sărbători au fost întinate de gruparea Marius Aioanei-Gabriel Gherghe care a reuşit, bineînţeles, să aducă la disperare poliţiştii din Mioveni. Supărare mare pe gruparea respectivă, pentru că la acea dată IGPR a decis să efectueze o analiză de climat organizaţional la nivelul Mioveniului. Analiza s-a efectuat fără ca aceştia să ştie, fiind deci în imposibilitatea de a-şi „prelucra” o parte dintre subordonaţi.

Au fost telefoane peste telefoane date de adjunctul de la IPJ Argeş, Gabriel Gherghe, la Bucureşti (poate se sesizează şi domnul Marius Daniel Mârzacu, şeful Serviciului Judeţean Anticorupţie Argeş!) şi mesaje date de adjunctul şefului Poliţiei Mioveni, Marius Aioanei, la şefii de la IPJ. Nu mai vorbim că ofiţerul rămas la comanda Poliţiei Mioveni a fost ameninţat de comisarul-şef Aioanei cu controale economice la firma tatălui său. Exact în stilul prietenului lor, Stelică Crăciun, judecat în prezent pentru şantaj şi ameninţări.

Supărat pe mare parte dintre poliţişti că nu l-au anunţat de verificarea sus-menţionată, Marius Aioanei „le-a promis” că o să le-arate el ce înseamnă munca de poliţie.

Disperat că nu poate ajunge la Mioveni, fiind în carantină (Covid-19), a apelat la tertipuri golăneşti asemenea celor folosite de mentorul lor, Stelică Crăciun de la Mărăcineni, pentru a trimite un control de la IPJ Argeş menit să-i intimideze oponenţii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni.

De ce nu-l suportă poliţiştii de la Mioveni pe comisarul-şef Aioanei? Simplu: pentru că se ocupă cu orice altceva decât munca de poliţie.

Vă punem la dispoziţie o parte din convorbirile acestuia cu un subordonat.

Dacă subordonatului îi promitea o sumă de bani cu 3dx, vă daţi seama cum acest ofiţer înţelegea să-şi rezolve problemele firmei… complet pe lângă lege!

Politicienii din PNL Argeş, flămânzi după atâţia ani de opoziţie, au refuzat oare oferta ofiţerului Aioanei, pe care l-au susţinut cu putere imediat ce au ajuns la guvernare? Este foarte-foarte greu de crezut!

Deocamdată, Aioanei este în carantină, fiind bolnav de COVID, ca şi doamna procuror în care şi-a pus atât de multe speranţe (le urăm sănătate).

Apropo, poate ne spune totuşi comisarul-şef Marius Aioanei cât de amărât este şi cum stă el cu chirie plătită de IPJ Argeş, deşi are proprietăţi în Bucureşti pe numele tatălui, pe care le închiriază, precum şi o păstrăvărie cu restaurant, pe care o evaluează personal la peste 1 milion de euro. Păstrăvărie la care în zilele acestea mai construieşte 12 căsuţe tip camping.

Lucrurile cu adevărat interesante de-abia urmează!