Primarul PNL Ştefan Ion Cosmin din Hârtieşti, reclamat la Parchet că l-a şantajat şi ulterior l-a cumpărat pe predecesorul său de la PSD cu suma de 150.000 RON!

0
377

Am intrat în posesia unor informaţii uluitoare care lasă să se întrevadă modul mizerabil în care au făcut liberalii politică nu doar la nivel naţional, unde pur şi simplu au distrus din punct de vedere social şi economic România (sistemul de pensii şi cel salarial făcute praf, cele mai mari împrumuturi din istorie, cele mai mici bugete ale Sănătăţii şi Învăţământului din ultimii zece ani, politici de concedieri şi desfiinţări de posturi etc.), cât şi la nivel local, unde s-a mers pe intimidare, şantaj şi, unde s-a putut, cumpărarea primarilor PSD!

În acest moment, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung au fost sesizaţi în legătură cu mai multe posibile infracţiuni comise de un reprezentant al PNL Argeş. Este vorba despre edilul-şef al comunei Hârtiești, Ştefan Ion Cosmin, care a fost acuzat sub semnătură de către un cetăţean din localitate că l-a şantajat iniţial pe ex-primarul PSD al comunei Petre Andrei cu publicarea unor informaţii compromiţătoare, după care… i-a cumpărat funcţia la propriu (a se citi noncombatul electoral!) cu 150.000 de lei, contravaloarea sumei fiind oferită în lire sterline!

Tranzacţia a avut loc, dă asigurări reclamantul, la locuinţa actualului edil PNL, Ştefan Ion Cosmin, care ţinea la acea oră şi loc de sediu electoral al liberalilor în Hârtiești.

Ca atare, primarul PSD Petre Andrei n-a mai candidat şi a susţinut un candidat fără şanse, Ştefan Stancu, acesta obţinând în alegeri doar 10%, cele 90% obţinute de obicei de Petre Andrei la vreo 5 scrutine electorale fiind transferate candidatului PNL Ştefan Ion Cosmin, care a câştigat triumfător, spre uimirea tuturor.

Uimire care, în lumina noilor acuzaţii, devine explicabilă!

Vom reveni cu informaţii care se anunţă explozive!

D.M.D.