Primarul Piteștiului, ţinta unei dezinformări ordinare a mitomanilor de la DIGI SPORT!

0
105

Cristian Gentea, primarul municipiului Piteşti: „Referitor la ştirea falsă prezentată în presa centrală cu privire la faptul că după meciul de la Craiova am intrat în vestiar şi am înjurat, ameninţat, respectiv bruscat unii dintre jucători, ţin să subliniez următoarele:

Este o ştire mincinoasă! Niciodată n-am intrat după meciuri în vestiarul echipei FC Argeş, iar în ce priveşte meciul de duminică, nu numai că n-am fost la Craiova, dar n-am fost nici în ţară!!!

Sunt plecat de sâmbăta trecută şi mă întorc la noapte!

În acest moment sunt în aeroport la Londra.

Mâine vă trimit la redacţie biletele de avion!

Nu ştiu cine are interesul campaniei denigratoare, minciunile lovesc nu doar în mine, ci în FC Argeş şi în sportul argeşean!”.

Acesta este punctul de vedere al primarului Cristian Gentea, expresia indignării mai mult decât justificate a unui om care a făcut pentru sportul argeşean de zece ori mai mult decât toţi predecesorii săi luaţi împreună!

Aşa-zisa dezvăluire a apărut la Digi Sport, un fel de tribună a cancanurilor şi scandalurilor fabricate, care compromite de mulţi ani tot ce se face bun şi corect în sportul argeşean.

E greu de crezut că, în anul 2022, un organ de presă central poate scrie astfel de aberaţii la „pontul” unor cretini cu probleme la mansardă, devenind complice la compromiterea publică a unui vis frumos: revenirea vulturilor alb-violeţi în prim-planul scenei fotbalistice naţionale!

Cristian Gentea să înjure, să ameninţe şi să bruscheze fotbalişti de la FC Argeş? Trebuie să fii bolnav psihic să poţi gândi aşa ceva! Dincolo de faptul că „ştirea” este inventată, Gentea fiind în momentul meciului pomenit la Londra, primarul Piteștiului este un gentleman, un intelectual de calibru, un om cu atât de mult bun-simţ încât eu unul nu mi-l pot închipui certându-se cu cineva! Să înjure sau să bruscheze? Niciodată! Piteştenii au primar, nu cioban, cum are, spre exemplu, un club pe care cei de la Digi Sport îl pupă non-stop în fund, deloc dezinteresat!

Pentru cei care nu ştiu sau refuză să accepte, Cristian Gentea este omul care a readus la viaţă FC Argeş. I-a asigurat promovarea în divizia naţională, i-a asigurat condiţii de top şi salarii la nivelul echipelor din play-off.

Orice critică la adresa acestui om de cuvânt pe tema FC Argeş este absurdă şi neavenită. Să ridice piatra cine a făcut mai mult! Altfel, cei care vorbesc sunt doar nişte frustraţi penibili, revoltaţi de succesul edilului pe toate planurile. Ei, lătrăii cărora nu le convine nimic, au doar „succesuri”!

Ruşine, DIGI Sport! Suporterilor alb-violeţi le este scârbă de voi şi de minciunile voastre!

D.M.D.