Primarul Mihai Georgescu are ocazia să renunţe la legătura scandaloasă a Călineștiului cu Miss Autopsia

0
697

Nu există în judeţul Argeş şi probabil nici în zonele limitrofe o creatură mai mizerabilă, mai abjectă decât Lavinia Năstase. N-aveţi cum să nu ştiţi despre cine e vorba. Este psihopata cu faţă de ajutor de cric la service care s-a evidenţiat în ultimii ani prin bătăi, agresiuni, bălăcăreală publică şi, în general, prin toate formele de scandal pe care şi le poate imagina cineva.

De tuta asta bolnavă psihic ne vom ocupa însă pe viitor.

Astăzi ne vom referi la cel care îndrăzneşte să plătească o astfel de panaramă isterică din bani publici, şi anume primarul Mihai Georgescu de la Călinești.

Acest domn a angajat-o pe Miss Autopsia ca director al Căminului Cultural din comună, deşi ştia foarte bine că are de-a face cu o dementă incapabilă de un comportament civilizat şi responsabil!

Este angajata lui, răspunde în mod direct şi personal pentru comportamentul ei de ţaţă drogată. Ca primar PSD, Mihai Georgescu nu poate tolera ca un salariat al lui să vomite public insulte şi calomnii la adresa unor lideri politici de prim-rang ai judeţului.

Miss Autopsia se pretinde jurnalistă? Chiar dacă nu este, poate încerca să fie, dar atunci să fie concediată din postul de director al Căminului Cultural Călinești. Pentru că prejudiciază grav instituţia prin vocabular, comportament şi chiar prin modul hidos în care îşi face apariţia în public.

Dacă primarul Mihai Georgescu nu va lua măsuri cu această creatură degenerată, înseamnă că îşi asumă tot rahatul împrăştiat public de gura mare şi urâtă a Laviniei Năstase. Iar pentru noi nu va mai fi nicio diferenţă între ei!

D.M.D.