Primarul Ion Georgescu este ținut în mod ticălos și abuziv în arest, fiind pedepsit pentru că este singurul edil din România care a construit un spital european de la ZERO și a tratat medicii ca pe niște reprezentanți ai elitei!

0
131

După cum anticipam, magistrații argeșeni își continuă seria de abuzuri incredibile în cazul lui Ion Georgescu, primarului orașului Mioveni!

În data de 20 octombrie, judecătorii Secției Penale a Tribunalului Argeș au respins ca nefondată cererea edilului de la Mioveni de înlocuire a măsurii arestării preventive dispuse prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş din data de 05.10.2023, cu măsura arestului la domiciliu!

Cu alte cuvinte, magistrații penaliști de la Tribunalul Argeș, cei care de altfel se și fac vinovați pentru încarcerarea abuzivă și nefundamentată a primarului, persistă în atitudinea lor de total dispreț față de drepturile și libertățile fundamentale garantate de Constituție. Garantate degeaba, căci prezumția de nevinovăție, dreptul la libertate, dreptul la un proces corect, dreptul la demnitate sunt călcate în picioare chiar de cei care trebuie să le protejeze și să sancționeze orice atingere adusă lor!

Prin decizia din 20 octombrie, completul de magistrați de la Secția Penală a Tribunalului Argeș i-a negat, încă odată, primarului Ion Georgescu, dreptul la libertate. A apreciat, complet eronat și absolut în afara normelor de drept penal și de procedură penală, că un cetățean român cu un comportament ireproșabil, aflat timp de decenii în slujba unei comunități, care și-a dedicat viața semenilor săi, acuzat de o faptă pentru care nu există nicio probă și care prezenta zero pericol social, nu merită să fie judecat în arest la domiciliu și trebuie cercetat în stare de arest, ca un recidivist, ca un violator sau tâlhar!

NU există absolut nicio probă în dosarul primarului Ion Georgescu! Nici măcar un indiciu că edilul ar fi intenționat să săvârșească vreo fapta penală.

Nu există flagrant, nu există mită, nu există sume de bani oferite sau primite! Chiar Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Pitești, certifică aceste lucruri : nu există luare de mită, pentru că primarul Georgescu nu este acuzat de așa ceva, nu există sume de bani cerute sau primite de primar, având în vedere că suma de bani împrumutată de primar de la denunțătorul cu care era prieten de 30 de ani, cei 10 000 de euro, au fost descoperiți în posesia denunțătorului, fiind restituiți de edil cu mult înainte de apariția judiciariștilor DNA!

Nu există trafic de influență în dosarul Ion Georgescu! Pentru că primarul nu i-a spus nici o secundă mizerabilului său denunțător că va face el aranjamente să-i angajeze fata. Nu există o astfel de interceptare! Primarul din Mioveni i-a spus doar că este mare nevoie de medici buni la Mioveni, iar cazul fetei lui Valerica Nicolae (medic chirurg!) se va soluționa în mod sigur favorabil, pentru că este o foarte mare nevoie de medici la Spitalul Orășenesc Mioveni!

Primarul Georgescu nu a făcut în acest caz nimic mai mult decât a făcut în alte zeci de cazuri de medici angajați la spitalul său, unic în România prin faptul că a fost construit de la zero după Decembrie 1989.

În interviuri acordate PRO TV, ziarelor Adevărul, Evenimentul Zilei și tuturor publicațiilor argeșene, în repetate rânduri, primarul de la Mioveni a purtat adevărate campanii publice pentru atragerea de medici de valoare la Mioveni și adevărate războaie, tot publice, pentru a obține bani, dotare de ultimă oră și condiții de top pentru medicii lui! Pentru că îi considera pe toți, ai lui!

Le-a asigurat 15 locuințe de serviciu medicilor care s-au mutat la Mioveni și intenționa să construiască un bloc de locuințe exclusiv pentru cadrele medicale care alegeau să-și desfășoare activitatea la Spitalul Orășenesc Mioveni, creația lui de suflet!

Încercăm să aducem către provincie medici tineri, a declarat, cu circa doi ani în urmă, pentru cotidianul ADEVĂRUL Ion Georgescu. În prezent este un mare deficit de medici specialiști în provincie. Ne întrebăm de ce nu vin medicii tineri în orașele de provincie? Medicii sunt o elită a societății. Și ei au nevoie de o viață socială, de condiții…, spunea primarul Mioveniului, și la acea vreme toată lumea îl admira și-l aplauda!

Pentru că făcea lucruri pe care nu le-a mai făcut nimeni și îndrăznea să pună Mioveniul pe harta selectă a spitalelor cu dotări și personal de elită din România!

Ce a făcut în plus Ion Georgescu, acum? Absolut nimic! Așa cum a făcut-o încă din 2019, a făcut-o și anul trecut, așa cum a făcut-o și în acest an, a încercat doar să convingă cât mai mulți medici specialiști să vină la Mioveni!

Pentru așa ceva trebuia premiat! Trebuia decorat, nu arestat!

Nu poți să-l ții pe Ion Georgescu după gratii pentru că voia binele locuitorilor orașului pe care-l conducea! Decât dacă ești analfabet juridic sau ticălos! Nu există altă variantă, din moment ce edilul a fost complet dezinteresat și nu a urmărit decât binele comunității!

Ați citit în presă titluri ca ,,Primarul șpăgar”, ,,Mită de 30 000 de euro pentru un post de medic la Spitalul Mioveni”, ,,Ion Georgescu a fost prins în flagrant când restituia 10 000 de euro mituitorului” și alte nerozii!

Astea sunt minciuni și calomnii ale unor gunoaie eșuate în mass media!

DNA Serviciul Teritorial Pitești recunoaște că NU EXISTĂ MITĂ! În acest dosar, procurorii recunosc că NU EXISTĂ O SUMĂ DE BANI primită ilegal de edilul Ion Georgescu! Altfel, l-ar fi acuzat de luare de mită, nu de trafic de influență!

Tot ce a făcut primarul Mioveniul a fost să-i spună unui prieten de-o viață, care îl ruga aproape în genunchi, că sunt foarte mari șanse ca fata acestuia să obțină un post de medic chirurg, pentru că există o mare nevoie de medici la Mioveni. Așa cum, vă spunem noi, este o nevoie disperată de medici în toate spitalele din România, pentru că vorbim de un deficit de peste 20 000 de specialiști!

Atât și nimic mai mult!

Orice zi, orice secundă în care primarul Ion Georgescu este menținut în arest, reprezintă un abuz strigător la cer! Pentru care, mai devreme sau mai târziu, se va răspunde. Dacă nu în fața legii, în mod sigur în fața lui Dumnezeu!

D.M.D.