Primarul Ion Dumitru, de la Albota, alertează autoritățile: Se fac presiuni la limita penalului asupra mea și a funcționarilor primăriei de către candidatul PNL!

0
159

Am ajuns săptămâna trecută, pe final, la Albota, sediul unui război mediatic între un grup de golani și derbedei piteșteni, care-l susțin pe un amic de-al lor, Roland Dumitru Florin, zis Ando, în conflictul său cu primarul și cu administrația comunei Albota!

Lupta politică s-a degradat inadminisbil la Albota unde, cinci – șase indivizi care n-au nici o legătură cu localitatea, în afara prieteniei cu Ando, de la PNL, candidatul cu 12 clase, au trecut la insulte josnice și descalificante la adresa primarului și unor doamne din presă (,,mumie”, ,,crapă fosila”, ,,o să ajungă ăsta în iad”, ,,sugătoare pesedistă” etc.).

Am efectuat o deplasare foarte rodnică, jurnalistic vorbind, pentru că am lămurit foarte multe lucruri și am reușit să documentăm o serie de anchete viitoare de maxim impact. Dar, deocamdată, să-i dăm cuvântul primarului Ion Dumitru, de la Albota, unul dintre gospodarii de renume ai Argeșului:

Domnule primar, văd că sunteți sub asaltul unui june liberal care își ia candidatura foarte în serios, deși are probleme de exprimare insurmontabile și studii care l-ar recomanda mai degrabă pentru un post de șofer, nu pentru fotoliul de edil! Înțeleg că este chiar nepotul dumneavoastră?

  • Fiecare face politică după cum îl duce capul. Eu nu vreau să spun nimic despre acest Ando, mai ales că este nepotul meu. Mai mult, eu l-am botezat! Și el, uitați-vă ce face! Ce comportament are!

Liberalii n-au contat niciodată la alegeri în Albota. Acum au un singur consilier, față de cei 11 care susțin administrația dumneavoastră. Chiar crede acest nepot al dumneavoastră, pe care am văzut că, până mai ieri îl preocupau manelele și lăutarii (Florin Salam, Nicolae Guță și Mister Juve), că are vreo șansă la vot?!

  • Nu, firește că nu! De fapt, el nici nu urmărește să devină primar, pentru că nimeni din Albota nu-l cunoaște. Nu are susținători, nu are nici măcar membri din comună în organizația PNL pe care a fost pus să o conducă. Ați văzut, probabil, că din 20 de persoane prezente la inaugurare, 15 erau din conducerea PNL, în majoritate din Pitești. Ando ăsta vrea de fapt să-i (mai) dăm teren. Un teren la care nu are dreptul. Să vă explic în câteva cuvinte despre ce este vorba. Ca moștenitor, el avea dreptul la teren în suprafață de 6,20 hectare. Și asta nu o spunem noi, Primăria Albota, ci acte oficiale din 3 surse: cererea de intrare în C.A.P. , înregistrările din Registrul Agricol și documente obținute de la Arhivele Naționale! A obținut în instanță 12,19 hectare, prin hotărâri judecătorești pe care nu vreau să le comentez, dar care ar trebui investigate, deoarece este evident că justiția nu poate, nu are dreptul să-ți dea dreptul la mai mult teren decât au avut cei pe care îi moștenești! A primit o parte din teren, l-a vândut imediat și acum face presiuni să-i mai dăm. N-a primit mai mult pentru că nu mai există teren. Este deja ocupat de persoane care-l dețin legal și noi nu avem ce face în situația asta.

Am văzut totuși că nu se lasă!  Solicită audiențe, își prezintă cazul pe facebook, pretinde că sunteți obligat să-l primiți, pentru că el este președintele PNL Albota!

  • Acum face presiuni la limita penalului asupra mea și a funcționarilor primăriei. Avem ca dovezi actele depuse și propriile lui postări de pe facebook prin care solicită audiențe în calitate de președinte PNL Albota pentru a-și rezolva o problemă particulară, a lui, care nu are nimic în comun cu activitatea politică! Cum aceste presiuni și atacuri politice care au ca obiect un câștig material pentru el, ca persoană, nu încetează, mă văd obligat să mă adresez organelor de cercetare penală. Sunem toți de la Primăria Albota victime ale unui șantaj în formă continuată, pentru că acum s-a apucat să atace public și alți salariați ai instituției, cărora le fotografiază locuințe și instigă pe facebook împotriva lor! Vom vedea ce spune legea în această privință!

Ne-am uitat și noi la profilul lui de facebook, pentru că acest Ando este un candidat care lipsește din viața comunității. Noi nu l-am văzut niciodată în Albota. Face doar un fel de gherilă semianalfabetă pe facebook, asumându-și merite pe care nu le are, prezentând investițiile dumneavoastră ca și când ar avea și el o contribuție și, mai ales, se fotografiază cu Alina Gorghiu, la fiecare eveniment județean, doar doar va prelua un pic din notorietatea șefei lui….

  • Și nu numai despre asta este vorba. Băiatul ăsta nu are nimic în comun cu Albota. S-a născut la București, în sectorul 1, locuiește în comuna Bradu, dar pretinde că își are domiciliul și că trăiește la Pitești. Dar are buletin de Albota, pretinzând că locuiește la o adresă unde a vândut tot de ani buni și unde nu locuiește practic niciodată. Există probe de necontestat pentru acest lucru, există martori. De fapt, avem de-a face cu un domiciliu fictiv, care să-i permită să candideze. Ori nici acest lucru nu este tocmai legal, lucru de care se va convinge foarte curând. Îmi este nepot, l-am creștinat prin taina sfântă a botezului, dar totul trebuie să aibă o limită.

Văd că s-a ajuns aproape la un război între dumneavoastră și liberali. N-ar fi anticipat nimeni așa ceva, pentru că dumneavoastră ați fost întotdeauna promotorul unei politici de respect și colaborare cu aliații de guvernare. Ce s-a întâmplat de s-au tulburat apele atât de mult?!

  • Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici, pentru că este bine știut în Pitești că eu am avut întotdeauna un respect pe care nu m-am ferit să-l recunosc public pentru liberalii adevărați. Pentru că județul Argeș este vatra liberalismului! Îmi pare rău pentru doamna senator Alina Gorghiu, care l-a promovat pe acest băiat și s-a fotografiat cu el la mai toate evenimentele. O imagine, o fotografie, face uneori mai mult decât o mie de cuvinte. Uneori acest lucru e bine, alteori poate fi foarte rău. Pentru doamna Gorghiu, care este și ministrul Justiției, va fi foarte complicat, ca să nu zic altcumva, când va înțelege cu ce fel de om s-a fotografiat. Regret că PNL Argeș a ajuns, sub conducerea Alinei Gorghiu, un catâr, pentru că au fost împerecheați forțat niște cai (liberalii autentici!), cu niște măgari ca vai de ei (transfugii, traseiștii și persoanele dubioase, fără nici o legătură cu liberalismul!)

D.M.D.

P.S. Printre cei care îl înjură pe primar pe facebook, la postările agramate ale candidatului PNL cu 12 clase, Ando, se numără și un individ din Albota, pe nume Marian Cristian. Acesta este furios că primarul n-a vrut să participe la un fals și uz de fals pe care le-a comis el, nea Marin, încercând să folosească un raport de expertiză fals în vederea intabulării unor construcții pretins ridicate fără autorizație. Raport pe care, ce să vezi, l-a întocmit chiar firma la care Ando lucrează ca operator PC!

Raportul este fals, după cum vom vedea cu toții săptămâna asta. Fals dincolo de orice dubiu.

Nea Marine, nea Marine, vine Garda după tine!:)) Și nu doar după tine!